Help - Search - Members - Calendar
Full Version: comportamentul ambreiajului
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
ionusunt
evident despre masina lui ledocteur este vorba.am mers cu ea ieri cva mai mult,si am observat ca atunci cand dai drumu la ambreiaj cand ii dai ,si la plecare tare de pe loc ,patineaza putin . acum ,fostul propietar sustinea cand fratemiu a luat masina ca a schimbat ambreiajul (kitul ) ....tind sa cred ca nu a facut asta ...desi mi-a mai zis cineva (cu toate ca nu cred ca asa e normal) ca la 4x4 patineaza un pic deoarece prind toate cele 4 roti si in loc sa scartzaie asa se intampla .pareri ?eu cred ca e pilaf discul ....
florin83
Cand am luat masina mi s-a zis exact acelasi lucru, ca a fost schimbat recent.
Am mers asa cam un an cu ea.. mergea ok. Asta pana a cedat rulmentul si cu ocazia asta am schimbat tot kitul. Parca era alta masina.. nu avea nici o legatura cu masina de dinainte sa-l schimb tongue.gif Tragea grav rau.. biggrin.gif

Da scartz in a 1-a daca ii dai drumul de la 3000+ ?
ionusunt
QUOTE (florin83 @ Mar 20 2008, 06:34 PM) *
Cand am luat masina mi s-a zis exact acelasi lucru, ca a fost schimbat recent.
Am mers asa cam un an cu ea.. mergea ok. Asta pana a cedat rulmentul si cu ocazia asta am schimbat tot kitul. Parca era alta masina.. nu avea nici o legatura cu masina de dinainte sa-l schimb tongue.gif Tragea grav rau.. biggrin.gif

Da scartz in a 1-a daca ii dai drumul de la 3000+ ?

nu da nici un fel de scartz....sad.gif
plec cu ea in 4 5 mii si patineaza o secunda 2 ,gen ca o ezitare de a cupla ,dupa care pleaca destul de tare te da cu capu de tetiere rau .....da nici urma de scartz sau cuplare instantanee intre cutie si motor (adica ambreiaju sa inteleg ca e mucius :| )
acelasi lucru se intampla cand schimb a 2a la 6 mii...patinaj artistic...plus cand cupleaza cupleaza cu o hacaitura ....
florin83
schimba-l biggrin.gif
ionusunt
e la fel ca ala de bmw cu rwd ?ca habar nu am sincer daca cutia e la fel sau nu...cat ai dat pe el si ce firma e al tau ?
florin83
da, e la fel..
eu l-am schimbat acum 2-3 ani. Acum am inteles ca e ~600RON
haristeas51
din cate stiu placa de presiune difera.
ionusunt
aha.o sa ma interesez zilele astea smile.gif
butcky
Al meu nu a fost schimbat, se aude un zgomot cand sta pe liber (am inteles ca e din rulment), dar cand plec cu ea nu patineaza deloc. Nu patina nici cand era 4x4. Te lipea cu capul de tetiere imediat cum decuplai ambreiajul.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.