Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand fisele de pe 525i E28
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
TiL
Tocmai mi-am pus set nou de fise Beru si nu simt nici o diferenta, parca nici efectul Placebo.
Asa ca le vand pe cele vechi ca erau bune. E vorba de set aproape complet Beru. Aproape complet pentru ca fisa 1 era un pic crapata si am schimbat-o cu una noua, ceva made in USA. A trebuit s-o pun separat de restul manunchiului de fise pentru ca Beru le-a incapsulat in conducta aia de plastic. Fisa 1 Beru am taiat-o fara remuscari, cred ca si aia mai mergea de fapt.

Le vedeti pe toate in poza.
Cred ca merg la toate motoarele M30 care nu au Motronic.

Pret 2 mil
0721.275.147

As putea vinde setul nou dar parca nu ma lasa inima...
INTERCEPTOR
da bujii ti ai luat .noi??
TiL
Da, bujii noi NGK BP5ES, capac delco nou Beru. Doar luleaua mai ramane de schimbat. Dar acum sunt aproape sigur ca problema nu-i de la aprindere ci din alta parte.
TiL
Up!
TiL
Tzup!
TiL
SuS
Remy
Sal lasami un Pm cu pretul fiselor sant interesat sau pe mess remixos@yahoo.com
TiL
Pretul e pus mai sus, eventual mai discutam putin. Pare mult dar pentru un set Beru bun e bine. Eu am dat 5 mil pe set de fise noi Beru, gasite printr-un depozit, iar la Bavaria e 7 mil.
Ma tem ca nu se potrivesc la M20 sad.gif nu sunt sigur.
io'sŪ
CITAT(TiL @ Apr 17 2008, 12:30 PM) *
Pretul e pus mai sus, eventual mai discutam putin. Pare mult dar pentru un set Beru bun e bine. Eu am dat 5 mil pe set de fise noi Beru, gasite printr-un depozit, iar la Bavaria e 7 mil.
Ma tem ca nu se potrivesc la M20 sad.gif nu sunt sigur.

nu se potrivesc, la M20 sunt mai lungi
TiL
UP!
TiL
S-a pus praful pe ele...
TiL
Up!
TiL
Up!
TiL
Up!
TiL
170 lei
TiL
Up!
TiL
150 lei
TiL
SuS
TiL
Up!
TiL
UP!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.