Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cati bani ar trebui sa coste o intalatie de geamuri electrice
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
ledocteur
am gasit sa cumpar geamuri electrice la pretul de 350 de euro, toata instalatia, macarale, motorase, butoane, fire. costa 350 de euro... merita banii?
316i
Fata, spate, fata-spate, mai da si tu detalii.
Oricum ar fi e mult prea mult. Perechea e cam 100 de euro.
butcky
Mult! Dar vezi ca ai modelul vechi si s-ar putea sa nu fie bune pentru tine. Am eu toate 4 geamurile electrice. Nu e nimic sigur, dar daca nu gasesc sa vand masina cu totul o bag la dezmembrat. Te grabesti? Si DA, de ix-ul meu e vorba, dar nu dau mai multe detalii secret.gif
ionusunt
QUOTE (butcky @ Mar 20 2008, 12:46 AM) *
Mult! Dar vezi ca ai modelul vechi si s-ar putea sa nu fie bune pentru tine. Am eu toate 4 geamurile electrice. Nu e nimic sigur, dar daca nu gasesc sa vand masina cu totul o bag la dezmembrat. Te grabesti? Si DA, de ix-ul meu e vorba, dar nu dau mai multe detalii secret.gif

dai ixul la dezmembrat.............esti nebun de legat....iar tata e psihiatru te poate ajuta tongue.gif

LE :vrei sa recarosezi alta pe actele ei sau pur si simplu s-a consumat ? laugh.gif
io'sŪ
CITAT(ionusunt @ Mar 20 2008, 01:40 AM) *
iar tata e psihiatru

laugh.gif
nu am putut sa ma abtin

lgh (9).gif
lgh (24).gif
lgh (12).gif

scuze de offtopic.gif
Sorin
Adica
am stat juma de zi sa tragem fire si sa ne rupem degetele sa montam geamurile si te aud acu cu dezmembrat ???? daca nu vi cu o explicatie plauzibila sa sti ca nici geaca aia de motor nu o sa te mai protejeze dry.gif fight (12).gif
ledocteur
cred ca fata-spate... i-am dat omului mail sa-l intreb da n-a raspuns inca.
cum adica dezmembrezi ix-u? blink.gif
316i
Fata-spate da-i maxim 250 de euro cu tot cu instalatie si butoane. Daca sunt modelul nou poti sa schimbi geamurile (sticla) si se vor potrivi.
ledocteur
este noua instalatia. mi-a dat acum mail vanzatorul. ce sa fac, sa cumpar sau nu? sau sa gasesc sh?
butcky
Sa-ti spun cat am dat eu pe o instalatie noua? tongue.gif
Asa arata... http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=36259
Mai negociaza!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.