Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar BMW M3 E36 coupe 321CP
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
NIZ
Cum zice si titlul, ma intereseaza un BMW M3 E36 coupe 321CP, cutie manuala, mi-ar placea cu trapa, climatronic si alergat putin biggrin.gif . Pretul il stabileste proprietarul, bineinteles, in functie de an, km, stare, optiuni, etc.
ionusunt
tu ai avut cumva nizul alb ?e36 325i coupe ?
ce-mi mai placea masina aia !
bafta la cautari! cum vad ceva postez link tongue.gif
NIZ
Eu. Multumesc pt ajutor!
alex230ro
s-a dat acum cateva zile un coupe dar cu SMG de prin Timisoara sau Oradea la bani putini vreo 11.000 euro .
io'sŪ
CITAT(niz @ Mar 18 2008, 04:38 PM) *
Cum zice si titlul, ma intereseaza un BMW M3 E36 coupe 321CP, cutie manuala, mi-ar placea cu trapa, climatronic si alergat putin biggrin.gif . Pretul il stabileste proprietarul, bineinteles, in functie de an, km, stare, optiuni, etc.

spiteful.gif

in sfarsit...... biggrin.gif
walde
vrei un 3.0 286 de cp cu nr de italia ?
NIZ
As prefera modelul postat de mine, mai ales ca stiu ca masinile macaronarilor sunt varza.

Dar da-mi mai multe detalii, cine stie, poate imi ia mintile! biggrin.gif
walde
QUOTE (niz @ Mar 18 2008, 10:00 PM) *
As prefera modelul postat de mine, mai ales ca stiu ca masinile macaronarilor sunt varza.

Dar da-mi mai multe detalii, cine stie, poate imi ia mintile! biggrin.gif

O sa iti dau un raspuns cu un nr de telefon maine, ca masina nu imi apartine, stiu ca masina e ok din toate punctele de vedere( din ce zice un prieten care stie masina ). NU ma pronunt ca nu am vazut-o deci nu o sa incep sa zic ca TRAGE FUGE MANANCA ARATA ETC ....

Stiu si eu ca masinile macaronarilor sunt ... adica nu prea mai sunt masini .

Un motor de m3 nu te-ar interesa ? laugh.gif

Later edit : am vazut acum 2 dimineti un pisic coupe, culoare de individual, bara spate, praguri, jante de M, cu VADERE, cu nr de italia, dar cu bara fata stock ( cred ca a spart-o ) . Sincer, parea M din toate unghiurile ( avea si bandourile ) + ca vaderele mai greu au fost pe un NON - M . Daca mai apare masina pe aici o sa il intreb pe proprietar daca nu o vinde ... cred ca e singurul BMW cu nr de italia vazut de mine care arata BINE !
NIZ
QUOTE (walde @ Mar 18 2008, 10:09 PM) *
Un motor de m3 nu te-ar interesa ? laugh.gif

Pe mine nu, dar am prieteni pe care cred ca da, asa ca baga:
Ce model? Ce stare? Cati $?
walde
3.0 286 de cp, e de pe SJL, vrea 3000 pe el
walde
http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/anuntu...000-138034.html ceva m3 .. dar 3.0
ionusunt
foarte frumos!pacat ca nui inscris !

http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/anuntu...rio-139105.html

asta e cam tiganie dar e recuperabil

am mai gasit ceva mai special.alpina e46 de 3.3 coupe.daca te coafeaza tongue.gif
http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/anuntu...300-130529.html
NIZ
Numai M3 E36 Coupe 321CP, poate si 286CP daca e bun la pret si in stare ok.

Fara cabrio, E46, dar mai ales FARA tiganite!
ionusunt
cunosc si inteleg perfect pretentiile tongue.gif dar din pacate doar asta am vazut pe aici pe la romanica .
putine dinastea oricum ...ma si mir ca sunt ceva ceva pe strada si nimeni nu le da.must be a very good car tongue.gif
ionusunt
http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/Anuntu...cmc-246615.html

daca inca mai cauti sau daca mai intrii pe aici .... unsure.gif
alex230ro
http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=100933
INTERCEPTOR
ala de pe sjl e lesinat
alexb32
pisica postata de Ionusunt , din cate am inteles ar avea o oarecare problema, in sensu ca este pe numele unei persoane cu handicap, care este scutita / are reducere la achitarea taxelor. deci posibil cine o cumpara va trebui sa plateasca si taxele daca doreste sa o treaca pe numele lui. Repet din cate am auzit !! Este posibil sa gresesc. smile.gif
walde
QUOTE (INTERCEPTOR @ Dec 16 2008, 11:25 PM) *
ala de pe sjl e lesinat

pffff daca ai altul mai bun ... sari la interval.
Gabi_323i
da, motorul de pe sjl e lesinat, pisat pe el, de fapt e in coma tongue.gif daca nu aveti nici o legatura cu subiectul va rog sa nu va mai bagati in seama. la revedere
Gabi_323i
Fumul este din TOBA smile.gif)
INTERCEPTOR
nebunu care a avut sjl mi a spus ca nu mai trage cum tragea odata........am zis lesinat asa la misto........oricum masina aia nu a fost m 3 original pisica.doar s a pus pe ea........scuze gabita daca motorul s a simtit ofensat:P
walde
QUOTE (Gabi_323i @ Jan 25 2009, 05:27 PM) *
da, motorul de pe sjl e lesinat, pisat pe el, de fapt e in coma tongue.gif daca nu aveti nici o legatura cu subiectul va rog sa nu va mai bagati in seama. la revedere

cainii latra, caravana trece...

biggrin.gif
Gabi_323i
nici nu observasem de cine m-am luat =)) ma rog, ideea e ca nu munceam atata sa-l pun pe masina daca nu era bun. tongue.gif
INTERCEPTOR
te cred.eu am zis ce mi a zis ala ..........ca in ultimul timp nu i mai tragea asa bine,ca atunci cand a cumparat o.........nu am zis ca e defect ..poat eavea ceva banal si s a rezolvat.....
no offence
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.