Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand radiator apa pentru E28 524td
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
TiL
Radiator apa foarte bun, cu hota de plastic, posibilitate de racire ulei cutie automata, plus cele doua sonde pentru electroventilator deja montate.
2.5 milioane.
Poze mai jos.

0721.275.147
lucit2000 pe messenger.
manole74
Cat am cautat un asemenea radiator..........
TiL
Deci ai gasit deja?
Cat te-a costat?
cosmyn13
si eu am cautat .am luat nou pt un e34 525 automatic .si ma costat 800ron. dar e nou si am garantie
manole74
CITAT(TiL @ Mar 17 2008, 03:33 PM) *
Deci ai gasit deja?
Cat te-a costat?

Nu m-a costat nimic. Sierra s-a sacrificat rolleyes.gif
TiL
L-am bagat in casa ca n-aveam unde sa-l tin. I-am facut si dus, ocazie cu care au zburat insectele care se cuibarisera in el.
TiL
Sus cu radiatorul spalat si pensat. Neuniformitatile din anumite zone pe care le vedeti in poza sunt zone in care era putin atins si daca nu am putut indrepta elementii, i-am decupat cu o forfecuta, ca sa circule aerul peste tot si sa nu existe zone infundate care sa tina mizeriile. Dupa operatie am mers fara vasc chiar si prin Bucuresti smile.gif
TiL
250 lei
TiL
Sus!
alex230ro
off topic,eu zic sa dai up pe la vara la topicul asta sa vezi atunci ce de clienti o sa ai smile.gif
on topic -arata bine radiatorul,de ce nu il pastrezi pentru tine?
TiL
N-am ce face cu el, e mai gros decat cel de benzinar. M30-ul e mai lung si n-ar intra cu tot cu vasc daca l-as pune pe asta. Mi-ai dat o idee totusi, pot sa scot vascul si sa merg doar cu electroventilatorul care acum someaza. Dar e pacat de vascul nou cumparat.

Asa ca va rog, luati radiatorul de td biggrin.gif
TiL
SuS
TiL
Up!
sTAILLL
ai idee daca se potriveste pe urs? 6 pistoane ? benzina?
TiL
Nu stiu... Tu nu aveai radiator cat de cat nou?
Daca vrei vino sa le punem unul langa altul, dimineata si seara langa rondul Lahovary.
TiL
Up!
MeHigh
ooooof ce mi-ar trebui mie hota lui....si sondele smile.gif
TiL
Merge si fara hota... dar mai bine cu.
Imi pare rau, dar nu-l dezmembrez biggrin.gif La ce-ti trebuiesc sondele? Vrei sa renunti la vasc?
TiL
Up!
TiL
!sus!
TiL
Up!
TiL
Up!
TiL
sus
TiL
SuS
TiL
up
TiL
Up!
TiL
S-a dus pe un urs 335.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.