Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Paleta radiator e28 520i m20
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
Mihai_AMD
am zis asta si mai demult parca la "masina mea"..am o elice rupta de la paleta din fata de racire,din 9 mai am 8 biggrin.gif
de incalzit/fiert sper sa nu fie cazul,dar mia zis cineva ca pt ca am o elice rupta e pericol sa mi le rupa pe toate,nush daca in timp sau in primii km,asta pt ca se "dezechilibreaza" nu mia merge rotund..ce ziceti?sa o schimb,ma paste vreun pericol din cele doua de mai sus?sau altul poate..?
shapte
ar putea sa se descentreze din cauza turatiilor mari si sa iti atinga cu paletii in radiator, ar putea chiar sa il si sparga
Rares
QUOTE (shapte @ Mar 14 2008, 10:17 PM) *
ar putea sa se descentreze din cauza turatiilor mari si sa iti atinga cu paletii in radiator, ar putea chiar sa il si sparga

Nu ma pricep si e doar o parere, daca daca e sa se descentreze paleta de racire, ea se va ovaliza, nu o sa se lateasca, astefl incat sa loveasca in radiator. Cel putin mie asa mi se pare logic.

Mihai, daca ai posibilitatea sa o schimbi.. schimb-o! Vorbeste cu Evildeath. I-am dat o vascocupla de e28 cu paleta cu tot. Si daca bine tin minte, lui ii trebuia doar vascocupla. Paletele le avea. Cine stie...
Mihai_AMD
CITAT(Rares @ Mar 15 2008, 12:28 AM) *
Nu ma pricep si e doar o parere, daca daca e sa se descentreze paleta de racire, ea se va ovaliza, nu o sa se lateasca, astefl incat sa loveasca in radiator. Cel putin mie asa mi se pare logic.

Mihai, daca ai posibilitatea sa o schimbi.. schimb-o! Vorbeste cu Evildeath. I-am dat o vascocupla de e28 cu paleta cu tot. Si daca bine tin minte, lui ii trebuia doar vascocupla. Paletele le avea. Cine stie...

da am vb,aia are 5 paleti nu 9..nush daca conteaza dar..90 la suta am gasit la cineva cu 9,sa vad maine ce zice..
ps:pai normal ca nu se lateste daca se descentreaza,dar odata descentrata are sanse sa atinga in radiator,mai ales la mine ca am distanta mica intre paleta si rad,asa a picat motoru.e si din cauza cadrului metelic pe care era pus rad orig,pe car eo sal tai la vara sa fac spatiu acolo
xox
S-ar putea la 5 palete sa aibe nevoie de mai multe rotatii pe minut sa impinga acelasi volum de aer. Posibil sa difere si greutatea celor doua palete. E interesanta problema totusi, merita studiata.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.