Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Diferential E34
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
MeHigh

Tocmai ce am luat un LSD de 3.73 pentru E34. La prima vedere, e diferit fata de cel pe care il am acum pe masina. E dat jos de pe un 525i, tot E34. Aveti idee daca sunt mai multe tipuri de diferentiale pentru E34? Se pot interschimba sistemele de prindere de la unul la altul?
Multumesc.
TiL
La E28 am rezolvat problema prinderii pe bucsa din spate schimband capacul diferentialului (am pus capacul difului de td pe diful de benzinar). Nu se poate schimba si la al tau?
MeHigh
maine seara aflam, cand ajung acasa. din cate vad pe RealOEM, sunt niste suporti care se prind pe diff, posibil sa ii am pe sasiu, sau pe punte. maine vad, il am acasa pe cel de 4.45 open original.
O lista cu diferentialele de E34 poate fi gasita la http://e34.de/e34/difftabelle.htm
io'sŪ
dupa cate stiu eu, e 34 a fost echipat cu 2 modele de subframe (->90 si 90->) si diff-urile de la un model nu merg puse pe celalalt model, poate reusesti sa schimbi interiorul...
MeHigh
asta am sa incerc sa fac, le-am pus unul langa altul si sunt la fel de mari, dar au alte prinderi pe corp. am sa incerc sa mut interioarele intre ele.
MeHigh
azi am dus diferentialele la doftor, sa isi schimbe organele intre ele. la prima diagnosticare, intra LSD in corpul open. vedem maine daca si flansa de prindere la cardan se poate muta.
io'sŪ
grija mare la ce ulei pui in LSD, trebuie ulei special pt LSD
MeHigh
Acesta este LSD-ul asa cum imi trebuia mie. I-am schimbat carcasa exterioara si capacul cu cele de la 4.45-ul OPEN al masinii. Open-ul a murit cu aceasta ocazie, dar LSD-ul abia asteapta sa-si miste rotitele. Inca nu i-am luat ulei, urmeaza sa iau, zilele astea il si montez. 3.73.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.