Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ROMANIA O TARA DE CRETINI SI IDIOTI
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
cristic
Oare nu s-a saturat pamantul asta de IDOTIIII care sunt in ea??? Cum se poate ca intr-un oras unde nu sunt locuri de parcare de ajungi sa-ti parchezi masina pe unde se poate in asa fel incat sa nu incurci traficul+restul de masini sa ti se ridice masina??? Unde naiba sa mai parchezi pe luna??? la marginea orasului si sa mergi pe jos in oras???
cum se poate ca intr-o tara cu drumurile super daramate si prea mici pt cate masini sunt MILITIENII sa nu se gandeasca decat cum sa faca sa-ti ia banul si sa te puna pe alergat ?????
cristic
si peste toate sa-ti mai zica caca militianul ca "cine te-a pus sa parchezi masina acolo" oare astora nu le-o fi rusine de ei??? oare cum or dormi noaptea???

Sa-i f%%$## in G&*%^%^%^ si sa le dau &*^%$#$#$ si sa-i bag %^$$%%$^ in ei de politai militieni de cacati
alexandru_83
Eu m-am invatat minte...intre 14 si 19 nu mai ies cu masina in oras :dis:
cristic
si sa mai zic de ce afacere profitabila e sa salti masinile ??? si se mai asteapta sa le platim si impozite si rovinete si asigurari ca sa aiba ei ce sa manance si ce sa bea si sa se distreze sa mearga la vanatoare offf
cristic
dar cum se poate asa ceva??? in loc sa faca parcari mai multe ei se gandesc numai cum sa ia bani, in loc sa repare/refaca soselele+sa faca altele... ei salta masini!
cristic
a scuze sosele cica fac.... fac o autostrada buc- brasov ... de o gramada de ani si fiecare conducere o ia de la inceput, stiti cat a luat notarul care a studiat proiectul ??? 150.000 Euro+ nu stiu ce salariu de vreo 5-6.000 eur pe luna, din ce sa-l plateasca????? va zic eu din impozite taxe si alte cretinitati si cacaturi care le scot mai repede decat imi schimb eu sosetele!!!!!!!!!!! :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger:
cristic
@jaffar: tu crezi ca nu au si ei nevoie de un banut acolo de sarbatori???? si de unde sa-l ia?? din munca cinstita???? de unde sa-si ia si ei de sarbatori acum o masinuta noua ??? din munca cinstita????? dintr-un salariu normal????
cristic
ah si era sa uit de alti idioti/idioate care iau carnetul de conducere pe ochi frumosi si pe spagi si acolo cine e devina??/ tot militia/politia romana care vrea sa-si rotunjesca veniturile!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cum o fi sa vrea un idiot sa intoarca masina??? sa treaca de pe banda I pe banda I de pe contrasens????fara sa se asigure ??? am un prieten foarte bun care a patit-o azi dimineata i-a facut masina pulbere isi facea cruce si se intreba cum a scapat!

TRAIASCA MILITIA ROMANA :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger:
cristic
gata m-am descarcat!
alex230ro
:goodman: da-i ma draq de :finger: -isti nu te supara acuma.
cristic
sa-i ia naiba
m-am linistit, cum il prind pe militianul ala cum il bat!
alex230ro
QUOTE (cristic)
sa-i ia naiba
m-am linistit, cum il prind pe militianul ala cum il bat!

Nuuu, ca pe tine te cunoaste biggrin.gif lasa-ma pe mine :unibrow:
mertan
vreau sa vin ca sofer la bucuresti cu masina in ora de varf. si sa felmez toata chestia.
cristic
Art. 104. - (1) Imobilizarea unui vehicul care circulă pe drumul public se dispune în următoarele situaţii:
a) vehiculul nu este înmatriculat sau înregistrat;
cool.gif are număr de înmatriculare sau înregistrare fals;
c) circulă fără plăcuţe cu numere de înmatriculare ori înregistrare;
d) starea tehnică a vehiculului pune în pericol grav siguranţa circulaţiei, deteriorează grav drumul public sau mediul înconjurător;
e) vehiculul circulă cu încălcarea regulilor referitoare la transportul mărfurilor periculoase ori cu gabarite şi/sau mase depăşite;
f) există date sau indicii că vehiculul face obiectul unei infracţiuni;
g) conducătorul auto refuză să se legitimeze;
h) conducătorul auto se află în stare de ebrietate, sub influenţa substanţelor stupefiante sau a medicamentelor cu efect similar.

(2) Procedura de imobilizare a vehiculelor în cazurile prevăzute la alin. (1) se stabileşte prin regulament.
cristic
stiti ce e culmea ??? ca nu scrie nicaieri ca iti ridica masina!
cristic
a link-ul poate gasiti voi unde scrie! http://www.incepator.ro/Oug_195_2002/default.asp
cristic
mie mi-au scris pe hartia aia ca mi-au ridicat masina conform OUG 195/2002 poate gasiti voi unde scrie !!!!!!!! :crybaby:
cristic
am gasit :crybaby:
Art. 61. - Politia poate dispune ridicarea si depozitarea in spatii special amenajate a vehiculelor oprite sau stationate neregulamentar pe partea carosabila si care constituie un obstacol pentru circulatia publica. Contravaloarea cheltuielilor pentru transportul si depozitarea vehiculului oprit sau stationat neregulamentar se suporta de proprietarul acestuia.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.