Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment
Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment

Unii care se dadeau pe o roata, faceau burnout-uri si bubuiau cauciucuri. La concursul de mers cel mai usor cu motorul s-au castigat geci, casti si manusi
 Unii care se dadeau pe o roata, faceau burnout-uri si bubuiau cauciucuri. La concursul de mers cel mai usor cu motorul s-au castigat geci, casti si manusi 

, mult mai palpitant, pana s-a bagat jandarmeria pe fir sa linisteasca somnul rideriilor care numai la 3-4AM se culcau
  , mult mai palpitant, pana s-a bagat jandarmeria pe fir sa linisteasca somnul rideriilor care numai la 3-4AM se culcau  

:
 : 

:
 : Acum sunt ok. Ma mai doare dar mai putin
 Acum sunt ok. Ma mai doare dar mai putin  
  Super senzatie!!! Deja ma bate gandul sa-mi iau una de terfeleala. Macar un DR350.
 Super senzatie!!! Deja ma bate gandul sa-mi iau una de terfeleala. Macar un DR350.
  Am incercat sa dam cateva burnout-uri, dar mai avem de invatat
 Super senzatie!!! Deja ma bate gandul sa-mi iau una de terfeleala. Macar un DR350. si eu vreau un KTM (400,450 sau demonicul 530) clar!!!!, e de 10mii de ori mai fun ca pe strada,decat sa fii atent la toti imbecilii,pe circuit de motocross sau paduri sau coclauri e DEMENTIAL.
 si eu vreau un KTM (400,450 sau demonicul 530) clar!!!!, e de 10mii de ori mai fun ca pe strada,decat sa fii atent la toti imbecilii,pe circuit de motocross sau paduri sau coclauri e DEMENTIAL. Am incercat sa dam cateva burnout-uri, dar mai avem de invatat

) de la firma concurenta(KTM MOTOADVENTURE) tot pe sablonul KTM drive-test modele2009, tot pe circuitul de motocross de la Ciolpani (DAR pe tot circuitul,era enorm),nu in ultimul rand, tot cu riderul Sixx
 ) de la firma concurenta(KTM MOTOADVENTURE) tot pe sablonul KTM drive-test modele2009, tot pe circuitul de motocross de la Ciolpani (DAR pe tot circuitul,era enorm),nu in ultimul rand, tot cu riderul Sixx  

),dovada(am ambele roti,fie si 20cm, in aer
 ),dovada(am ambele roti,fie si 20cm, in aer  ):
 ):

:
 :
 ) si am sarit cu mana in gaz full (amicii zic ca s-a vazut superb
 ) si am sarit cu mana in gaz full (amicii zic ca s-a vazut superb  ,cica am sarit vreo 2M!),m-am concentrat in aer(1 secunda magica) pe aterizare, am aterizat bine zic eu instinctiv DAR cu mana pozitionata prost, in gaz,de la socul aterizarii "i-am dat" involuntar gaz maxim, capra entuziasta cu cele 113kg ale ei  a pleacat sa zburde pe pasunea de langa, INSTANT, de sub mine (la cele 110kg ale mele),mi-a smuls mainiile efectiv,lasandu-ma pe "loc" in aer,si am aterizat si eu fortat in picaj, rostogolindu-ma la baza pantei,imi pare rau ca nu am poze si cu saritura si "accidentul", am avut noroc ca nu s-a dat mobra peste cap sa vina peste mine si inca lucid ,m-am ridicat imediat ca la motoGP sa ma trag la margine(imi era sa nu sara cineva in spate ca nu ma vedea jos si o dadeam in alte urmariri cu moba decapitari de organe
 ,cica am sarit vreo 2M!),m-am concentrat in aer(1 secunda magica) pe aterizare, am aterizat bine zic eu instinctiv DAR cu mana pozitionata prost, in gaz,de la socul aterizarii "i-am dat" involuntar gaz maxim, capra entuziasta cu cele 113kg ale ei  a pleacat sa zburde pe pasunea de langa, INSTANT, de sub mine (la cele 110kg ale mele),mi-a smuls mainiile efectiv,lasandu-ma pe "loc" in aer,si am aterizat si eu fortat in picaj, rostogolindu-ma la baza pantei,imi pare rau ca nu am poze si cu saritura si "accidentul", am avut noroc ca nu s-a dat mobra peste cap sa vina peste mine si inca lucid ,m-am ridicat imediat ca la motoGP sa ma trag la margine(imi era sa nu sara cineva in spate ca nu ma vedea jos si o dadeam in alte urmariri cu moba decapitari de organe  ) am reusit sa merg vreo 3M si brusc mii s-a "taiat" piciorul drept, de parca mi-a dat cineva o bata de baseball in el,am cazut iar jos pe iarba, atunci am zis ca ceva nu e bine cu mine....
 ) am reusit sa merg vreo 3M si brusc mii s-a "taiat" piciorul drept, de parca mi-a dat cineva o bata de baseball in el,am cazut iar jos pe iarba, atunci am zis ca ceva nu e bine cu mine.... .
 .

Nu m-am dat pt ca mi-am uitat buletinul acasa si nu am putut sa ma inscriu. M-am multumit cu cateva poze.
 Nu m-am dat pt ca mi-am uitat buletinul acasa si nu am putut sa ma inscriu. M-am multumit cu cateva poze.

:
 :