Help - Search - Members - Calendar
Full Version: VAND 2 VITRINE FRIGORIFICE
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Talcioc
butcky
Am postat anuntul asta pe forum poate stiti pe cineva interesat unsure.gif

Vand vitrina frigorifica ARCTIC folosita 3 luni. Am cumparat-o de la FLANCO, dar am inchis afacerea (catering) si sunt nevoit sa o vand.

Mai am de vanzare si o vitrina ZANUSSI inscriptionata Coca-Cola.

Arctic = 600 ron
Zanussi = 800 ron

Tel: 0722.526.534 / 0766.350.450

io'sŪ
te grabesti? m-ar interesa pe mine dar ceva mai in viitor sad.gif (peste cateva luni)
butcky
Sincer ma cam grabesc. In primul rand trebuie sa achit niste rate sad (5).gif si in al 2-lea rand le tin la niste prieteni care renunta la spatiul respectiv si trebuie sa le car de acolo. Stai linistit ca nu cred ca se dau asa repede sad.gif Nu sunt multi interesati de asa ceva. E pacat de ele ca stau degeaba de ceva timp si se pune praful...
Rares
QUOTE (butcky @ Mar 12 2008, 07:43 PM) *
Sincer ma cam grabesc. In primul rand trebuie sa achit niste rate sad (5).gif si in al 2-lea rand le tin la niste prieteni care renunta la spatiul respectiv si trebuie sa le car de acolo. Stai linistit ca nu cred ca se dau asa repede sad.gif Nu sunt multi interesati de asa ceva. E pacat de ele ca stau degeaba de ceva timp si se pune praful...

Cu cat dai ceasu` de pe perete ? Ceasu`! Cat ii ceasu`?
"Scump, dom`le, scump! Dincolo era mai ieftin!"
butcky
Ceasul nu-i al meu dar daca-ti place asa mult o sa vb cu proprietarul biggrin.gif

Vitrina ARCTIC s-a vandut! Mai e cea ZANUSSI!

URGENT!!! 0722.526.534 / 0766.350.450

Poze...
butcky
Azi am vandut-o si pe cea rosie wink.gif
xox
Tot timpul am trait cu impresia ca-s mai scumpe vitrinele astea. Oare merg in loc de frigider normal?
butcky
In magazin sunt mai scumpe! Poti sa le folosesti pe post de frigider, dar e nasol ca se vede ce ai in ele (sau ce nu ai). Alta problema ar fi consumul, care sigur e mai mare decat la un frigider normal. Cea rosie consuma mult! sad.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.