Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dezmembrez motor 2.4 TD
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
MeHigh
Pret: 100 E cutia, merge pe E28 si E34 ( originala E34), 70E turbina, 100E turbina+galeria de evacuare, 130 RON alternatorul, 150 RON electromotorul, bloc+pistoane 200 Euro, chiulasa ? Euro, pompa turbo diesel 150 Euro. Pentru cine ia mai multe, discutam la preturi.
PM aici sau 0726 29 22 07
Motorul este desfacut si momentan in Bucuresti.
xander
ma intereseaza cutia si radiatorul de ulei ...lasa-mi te rog adresa de mess pe pm
MeHigh
anunt inca valabil, motorul este complet dar desfacut deja.
0726 29 22 07
mihaijust@yahoo.com
MeHigh
motorul nu mai este in Bucuresti, ci n garaj la Pitesti. Daca va pot ajuta cu ceva de pe el, imi spuneti. Anunt in continuare valabil.
TiL
Mai e pompa servodirectie care din pacate nu s-a potrivit la M30. Mihai, am uitat sa ti-o dau sambata.
MeHigh
UP la motor, mai am la bucuresti cutia de viteze si baia de ulei, posibil si injectoarele. restul motorului e in garaj la Pitesti.
MeHigh
anunt valabil in continuare
MeHigh
UP la motor, daca-l vrea cineva il dau si pe tot, asa dezmembrat cum este, ne intelegem la pret.
MeHigh
UP
MeHigh
Valabil, motorul nu e "tzipla", nici full options, nici pentru cunoscatori . E doar un motor desfacut, din care se vand piese.
MeHigh
daca e cineva care il vrea pe tot, asa bucati cum e, sa spuna sus si tare, si negociem.
MeHigh
UP !~~~
MeHigh
anunt in continuare valabil, de pe motor s-au dat deocamdata pistoanele si vibrochenul. pt restul , un mare UP !!!
MeHigh
sus
manole74
Ai cumva electrovalva, sau a ramas la TIL?
MeHigh
daca e vb de cea de la caldura in masina, a ramas la TiL.
TiL
Oricum nu era buna, golisem continutul.
MeHigh
stiu asta smile.gif eu doar am raspuns la intrebarea " unde e? "
TiL
I-am raspuns lui manole smile.gif
Corpul electrovalvei e la mine, cu miezul de la cea de pe 525i.
MeHigh
UP, UP and AWAY !!!!
MeHigh
sus
MeHigh
0726292207
MeHigh
Sus cu tractoristu' !!!
Azeea
ai volanta sau a ramas la TiL? ma intereseaza sa fie in stare buna.

daca da, spune-mi te rog un pret.
TiL
Nu a ramas la mine.
Cumva te gandesti ca-i elastica? Cred ca nu-i.
Azeea
imi trebuie alta volanta. am fost sambata cu pompa la reglat si daca ii dau debit mai mare, demareaza mai bine dar la relanti se aude urat volanta si trepideaza toata masina...
TiL
tu ai volanta elastica?
Azeea
nu stiu daca e elastica
MeHigh
momentan facem o pauza de vanzare motor, intrucat se intrevede un urs 2.4 TD....plus de asta, mi-a disparut subit chiulasa echipata cu tot ce era pe ea sad.gif
xox
QUOTE (MeHigh @ Apr 13 2008, 07:05 PM) *
momentan facem o pauza de vanzare motor, intrucat se intrevede un urs 2.4 TD....plus de asta, mi-a disparut subit chiulasa echipata cu tot ce era pe ea sad.gif

Cum adica a disparut? unsure.gif
MeHigh
pur si simplu, in garajul incuiat unde aveam piesele, am gasit doar urme de ulei in locul chiulasei, restul pieselor(inclusiv blocul) erau la locul lor, furtunele, radiatorul de ulei era ok, suruburile, alternatorul, pompa diesel....numai chiulasa nu sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.