Help - Search - Members - Calendar
Full Version: accesorii tip "tuning" de la Simoni Racing-100%noi
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Talcioc
ionusunt
1 bucata volan 32 cm DIN PIELE NU POLIURETAN (100 euro)-140 nou pe site (www.simoniracing.ro) +butuc pentru e30 (20e) -35 euro nou de pe site
1 bucata set pedalier aluminiu mat simoni racing pt bmw (acceleratie mare din podea )20eu -40 eu pe site
1 bucata frana de mana+manson din piele -50eu -75 eu pe site

le dau si pe toate caz in care discut pretul . 0765 441 280 andrei

bemve_urs_cabrio@yahoo.com
io'sŪ
de unde le-ai primit? de la jhony? laugh.gif
ionusunt
dupa gusturi l=ai ginit tongue.gif
da . el mi-a zis ca daca nu imi plac sa le dau sa mi iau eu ce vreau .cand le-am pus pe masina asa de proba,nici lui nu i-au placut (pedalele le-am pus peste la misto si volanul l-am pus pe butuc ) .frana nu am desfacuto .
si pe buna dreptate am interiorul negru complet.nu e urma de metal crom nimic.parerea mea e ca un foot rest d-ala de plastic oem si volanul asta retapitat si gata ala este.eventual o sa imi iau cauciucuri pt pedale noi tot oem.
asta e fiecare cu gustu lui tongue.gif
io'sŪ
CITAT(ionusunt @ Mar 11 2008, 06:35 PM) *
dupa gusturi l=ai ginit tongue.gif

lgh (12).gif
dupa atatia ani petrecuti pe langa el.... si cate certuri am avut amandoi (eu cu gica) cu el (legat de aranjat masini.. stii tu biggrin.gif )... cine putea fi ? laugh.gif

CITAT(ionusunt @ Mar 11 2008, 06:35 PM) *
...... si volanul asta retapitat si gata ala este.

daca e volanul ala pe care-l stiu eu.... wub.gif nici sa nu te gandesti sa-l schimbi, ca te bat... cat am tanjit eu pt volanul ala tongue.gif sigurul lucru bun pe care l-a luat jhony de capul lui biggrin.gif
ionusunt
QUOTE (io`s @ Mar 11 2008, 11:29 PM) *
lgh (12).gif
dupa atatia ani petrecuti pe langa el.... si cate certuri am avut amandoi (eu cu gica) cu el (legat de aranjat masini.. stii tu biggrin.gif )... cine putea fi ? laugh.gif

daca e volanul ala pe care-l stiu eu.... wub.gif nici sa nu te gandesti sa-l schimbi, ca te bat... cat am tanjit eu pt volanul ala tongue.gif sigurul lucru bun pe care l-a luat jhony de capul lui biggrin.gif

unchimi-u i l-a luat pe ala ...de capul lui .a fost o simpla nimereala .nu-l schimb volanul ala are istorie tongue.gif
ionusunt
up
butcky
Daca nu le vrea nimeni baga-le la DONATII biggrin.gif Sigur gasesti un doritor... tongue.gif
florin83
pe 4tuning ai pus anuntu? ai mai mari sanse acolo
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.