Help - Search - Members - Calendar
Full Version: faruri negre/cenusii
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
florin83
cum fac si eu farurile asa?
stiu ca sunt unele hella de 300E, dar trebuie sa fie o modalitatea sa le fac pe alea mele asa..
daca le bag la cuptor si pun becuri mai puternice merge?
316i
Mai bine ii ziceai de la inceput ca n-are cum sa bage folia aia ca se calmeze. biggrin.gif
mertan
cine stie. mai bine"dai cu spray negru" da sa tzii spraiul sus, pe la vreo 50 de cm. :drool:
kali
de esenta e sa pui pe far si doua bucati de banda izolir neagra in cruce ... da bine cu doua benzi albastre (de curse) trase pe toata lungimea masinii (iti da 3 CP/ banda ..)
alex230ro
QUOTE (kali)
de esenta e sa pui pe far si doua bucati de banda izolir neagra in cruce ... da bine cu doua benzi albastre (de curse) trase pe toata lungimea masinii (iti da 3 CP/ banda ..)

Gresit biggrin.gif tre sa fie rosii toate asa iti da cate 5 cai/banda tongue.gif
PS:se vede ca nu esti racer biggrin.gif
cc_seat
QUOTE (jaffar)
stie cineva la ce folosesc scociurile alea in X ? chiar au o logica smile.gif

Prin '85-'87 am citit in revista Autoturism (parca asa-i zicea) ca acel scoci avea ca scop sa tina geamul (de sticla pe vremea aia) pe far in caz de se crapa.
io'sŪ
uite am mai invatat ceva! pe asta n-o stiam biggrin.gif
Ionut
mda...interensanta chestia cu scociul.... biggrin.gif
Rabanne
FLN-ul are folie pe faruri!
florin83
o sa fac si eu o proba cu folie... cea mai deschisa. vreau doar sa aiba o tenta cenusie..
florin83
ia uitati ce-am gasit biggrin.gif

si cenusii si cu xenon :unibrow:
Gabi_323i
mama ce ursi mistooooooooooooooooooooo :finger: :puke:
mertan
ce fatza are ala chel din dreapta. bmwist impatimit. killer.
CAT
si totushi n-are nimeni idee cum se pot innegri :onfire: farurile ?
asa zisa "gazare" la cuptor cred ca ar fi o solutie, dar mai multe pareri n-ar strica... :paranoid:
mertan
frate eu zic asha. eu cred ca nu sticla e colorata. eu cred ca, cromul ala din interior are o tenta neagra, cenusie. parerea mea.
florin83
sticla e colorata.. cromul ala e oglinda tongue.gif
316i
Nu e colorata nici o sticla, daca va uitati de aproape la un astfel de far o sa vedeti ca la interior are bagate niste lamele negre.Nu stiu inca daca sunt din metal sau un carton mai destept care sa tina bine la caldura.
florin83
iete ce a gasit da_joint :nod:
le-am dat un mail ieri sa vedem ce zic..
Ionut
misto....sunt curios la ce pret sunt pentru noi.... smile.gif
florin83
pai cat poate sa fie o folie?? cateva sute de mii acolo banuiesc..
mertan
se pot face faruri innegrite. am vb eu cuun roman din bucuresti. face si stopuri custom si faruri, angels eyes tototot.
florin83
unde? cat? cum?
eu am vorbit cu un pakistanez si a zis ca nu se pot face.. sad.gif
mertan
lasati farurile negre. uitativa la astea.
florin83
taranism :finger:
ccc
De ce e daunatoare?
mertan
maaaaaaaaaa. aia e masina mea. ce-aveti? hooooooooo. aprotiva. gusturile fiecaruia fratilor. plus ca masina asha am luato.
mertan
bine mey. CINE VREA POZITI DE VANZARE? SUPER PUTERNICE. PRET AVANTAJOS.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.