Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar numere vechi de inmatriculare
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Talcioc
luciliuss
Cumpar numere vechi de inmatriculare pentru colectia personala. Ma refer la cele de dinainte de 1989. Pot fi din tabla, aluminiu sau plastic. Astept ofertele voastre.
luciliuss
up.
luciliuss
Nimic? sad.gif
Mihai_AMD
in ce stare vrei sa se afle?impecabile,buna,satisfacatoare sau deplorabila?aici la ultima categorie incluzand faptul ca nr respective poate au mai lovit cate un caine
lasa si tu un nr de tel/id mess
luciliuss
QUOTE (db85amd @ Mar 23 2008, 09:42 AM) *
in ce stare vrei sa se afle?impecabile,buna,satisfacatoare sau deplorabila?aici la ultima categorie incluzand faptul ca nr respective poate au mai lovit cate un caine
lasa si tu un nr de tel/id mess

Cel mai bine ar fi sa pui niste poze, dar de regula nu prea fac mofturi. mail: luciliuss@yahoo.com, de mess nu prea am timp. Astept vesti de la tine! Toate cele bune!
BBo
Parca aveam eu pe la bunici o placuta veche, de pe vremea raposatului. Stiu ca era foarte groasa in comparatie cu cele de azi, dintr-un material zgrunturos unsure.gif ... O s-o caut cand mai ajung pe acolo.
luciliuss
Merci BBo, ti-as fi recunoscator daca o gasesti.
luciliuss
N-ati gasit nimic baieti? sad.gif
Mihai_AMD
ti-am dat mail cu poze cu ce placute am..
INTERCEPTOR
cred ca am si eu unele pe acasa.daca nu va trebui sa le predau la politie.ti le dau. 6b6768 sau ceva de genu asta
luciliuss
QUOTE (INTERCEPTOR @ Apr 1 2008, 12:58 PM) *
cred ca am si eu unele pe acasa.daca nu va trebui sa le predau la politie.ti le dau. 6b6768 sau ceva de genu asta

Numerele vechi nu trebuie predate la politie, ci doar alea noi. Eventual daca ti le cer, spune ca ti-au fost furate. Eu am procedat asa cu numere noi si n-am avut nici o problema, iar cu cele vechi nici atat.
Daca poti sa le tii si sa mi le trimiti, raman dator! smile.gif
luciliuss
up!
Mihai_AMD
CITAT(luciliuss @ Apr 17 2008, 09:36 PM) *
up!

nu ai primit mailul meu cu pozele?uite YD meu db85amd@yahoo.com si vb
luciliuss
Salut db85amd, am primit pozele tale, dar din din cauza starii lor accentuate de degradare nu pot sa-ti ofer prea mult. Eventual daca gasesti ceva in stare buna, astept un semn de la tine.

UP cu aceasta ocazie. rolleyes.gif
Mihai_AMD
CITAT(luciliuss @ May 3 2008, 10:25 AM) *
Salut db85amd, am primit pozele tale, dar din din cauza starii lor accentuate de degradare nu pot sa-ti ofer prea mult. Eventual daca gasesti ceva in stare buna, astept un semn de la tine.

UP cu aceasta ocazie. rolleyes.gif

ok,am vazut ca ai zis mai sus ca "de obicei nu prea faci mofturi".
dai cat vrei si cat poti,nu am de gand sa ma imbogatesc de pe urma lor smile.gif ,asa ca da-mi un telefon si zimi cat poti sa dai e bine wink.gif
0767.451.624
mai am si altele,mai bune zic eu,leam gasit apoi si nu am mia apucat sa fac poze
io'sŪ
daca tot e deschis topicul asta, de ce nu se poarta discutiile aici, poze etc, macar sa stim si noi ce preturi se cer/ofera pe un set (banal) de numere vechi si sa le mai vedem si noi sa ne aducem aminte wink.gif

PS: acolo unde imi tin eu masina, sunt o gramada de masini (probabil nemiscate de ani de zile) care au numere vechi sad.gif
ionusunt
nu promit,dar poate te pot ajuta eu cu "1 B 1969 " biggrin.gif .sa vedem tongue.gif
butcky
QUOTE (luciliuss @ Mar 9 2008, 03:20 PM) *
Cumpar numere vechi de inmatriculare pentru colectia personala. Ma refer la cele de dinainte de 1989. Pot fi din tabla, aluminiu sau plastic. Astept ofertele voastre.

Am o placuta veche cu 1 B.....

Suna-ma pe 0722.526.534 sau 0766.350.450

Ti-o dau gratis. E in bena la masina. Suna-ma repede sa nu dispara.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.