Help - Search - Members - Calendar
Full Version: problema frane
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
batz
de cateva zile masina merge franat o simt ca urca greu si daca iau picioru de pe acceleratie se opreste relativ repede.sa nu mai zic ca in rampe sta p loc fara frana.mi-a zis un amic care a lucrat intr-un service ca ar putea fi presiune in pistoanele din etrier si mi-a recomandat o aerisire .unde anume pot sa fac asta,dar nu la AB sau filaret,pt ca nu stau tocmai bine ...financiar perioadata asta.
bartro
QUOTE (batz @ Mar 4 2008, 05:47 PM) *
mi-a zis un amic care a lucrat intr-un service ca ar putea fi presiune in pistoanele din etrier

Am si eu presiune in etrier fiecare data cand franez. blink.gif

Problema probabil e din cauza un pistonas blocat sau mechanica de centrare (daca ai asa fel de etrier, nu stiu cum e pe e46) blocat.
Daca, dupa ce ai mers, pui mana pe toate jante, ala care frige e roata cu problema. Pot sa dai jos janta se vezi ce si cum.

Aerisire nu are legatura.
batz
presiune prea mare am vrut sa zic :)frige stanga fata si si miroase dubios
io'sŪ
CITAT(batz @ Mar 4 2008, 08:19 PM) *
presiune prea mare am vrut sa zic :)frige stanga fata si si miroase dubios

inseamna ca de acolo e, trebuie desfacut si vazut care e cauza
316i
S-ar putea sa fie un etrier blocat...
batz
sper sa nu fie vro problema cu etrieru ca ...nu e prea ok laugh.gif oricum maine m-as duce sa vad care e treaba.vro sugestie de locatie unde as putea verifica?
io'sŪ
CITAT(batz @ Mar 5 2008, 01:20 AM) *
sper sa nu fie vro problema cu etrieru ca ...nu e prea ok

ba cre' ca tocmai asta e sad.gif
batz
si totusi,nimeni cu o sugestie, un sfat.... unde as putea merge?
io'sŪ
CITAT(batz @ Mar 5 2008, 04:53 PM) *
si totusi,nimeni cu o sugestie, un sfat.... unde as putea merge?

vb cu andrei (ionusunt) sa vb cu gica, poate te rezolva el wink.gif daca nu vrei sa te duci la AB sau FILARET
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.