Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cine imi cumpara ceva de pe e-bay ???
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
Rares

Am banii, nu vreau sa prostesc pe nimeni si nici nu vreau sa ma prosteasca cineva...
Am gasit jenti la care visez de MULTAAA vreme...
Daca se ofera careva, vb pe yahoo mess...
Si nu raman dator!
florin83
ti-am zis si pe messenger, daca gasesti pe unu care accepta plata prin paypal te ajut, altfel n-am cum, defapt nici nu ma pricep.
Sportivu
Florine, aceeasi problema o am si eu. Am ceva de cumparat de pe E-bay, urgent, am banii, te cinstesc.

Can u HELP? sau...oricine poate si se pricepe sa ma ajute?

Multumiri in avans biggrin.gif
lucian
se face un cont bancar cu card atasat visa, unde depui suma minima in valuta cu care vrei sa faci tranzactia.
faci cont pe ebay cu date pers. unde se cere iban-ul. daca e bay il recunoaste si e ok, poti face plata.
eu am facut-o acum 3-4 ani. cardul era la bcr. stiu astia la banca ce fel de cont trb. deschis.
pe langa suma licitata se mai plateste transportul care e semnificativ pt. un set de jante.
manole74
Sportivu' nu vrea jante, stai linstit!
bartro
QUOTE (lucian @ Jan 28 2009, 08:13 AM) *
se face un cont bancar cu card atasat visa, unde depui suma minima in valuta cu care vrei sa faci tranzactia.
faci cont pe ebay cu date pers. unde se cere iban-ul. daca e bay il recunoaste si e ok, poti face plata.
eu am facut-o acum 3-4 ani. cardul era la bcr. stiu astia la banca ce fel de cont trb. deschis.
pe langa suma licitata se mai plateste transportul care e semnificativ pt. un set de jante.

Mai bine folosesti PayPal decat transfer bancar. Mai putine taxe, si esti oarecum protejat la furt..
Sportivu, zi-mi ca am cea ce trebuie, daca nu e valoare prea mare..
lucian
QUOTE (manole74 @ Jan 28 2009, 11:23 AM) *
Sportivu' nu vrea jante, stai linstit!

"Am gasit jenti la care visez de MULTAAA vreme..." de la Rares citire
Sportivu
QUOTE (Rares @ Feb 28 2008, 03:00 PM) *
din Rares...citire biggrin.gif

Nu vreau jante, am gasit altceva...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.