Help - Search - Members - Calendar
Full Version: IMI VAND BMW-ul
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
MH21TTN
sad.gif
Din 1997, 325 TDS, consum 5-6 maxim(pe bune), in oras maxim 7, pilot automat, jante 17 x 5, ABS, SRS, ASC, servo, geamuri si oglinzi electrice, volan si scaune reglabile, 2 airbag,.........mai mult de atat?!
Motivul pt care o vand?
Sunt la mama dracu in Italia, de 2 ani sta pe "butuci"
Pret: 6500 ultimul pret.
Astept oferte, nu vreau schimb ca nu are rost.
enculescusorin
CITAT(MH21TTN @ Feb 27 2008, 03:53 PM) *
sad.gif
Din 1997, 325 TDS, consum 5-6 maxim(pe bune), in oras maxim 7, pilot automat, jante 17 x 5, ABS, SRS, ASC, servo, geamuri si oglinzi electrice, volan si scaune reglabile, 2 airbag,.........mai mult de atat?!
Motivul pt care o vand?
Sunt la mama dracu in Italia, de 2 ani sta pe "butuci"
Pret: 6500 ultimul pret.
Astept oferte, nu vreau schimb ca nu are rost.

lasa-ne si un numar de telefon...eu sunt din severin...si cred ca m-ar interesa masina....
MH21TTN
daca citesti bine sunt in italia momentan, iar numarul pot sa tzi-l dau pe al mamei, ea poate sa te duca s-o vezi eventual
0744-795385, sau daca o vezi si iti place, ii lasi nr tau la mama, sau mi-l dai aici si te sun eu. al meu e 0039-333.56.16.862
mor de draci ca tre sa o dau
io'sŪ
nu e rau pretul pt anul de fabricatie si model

poate ne mai povestesti cate ceva despre masina cum ar fi: a fost lovita, daca da cat de rau sau a fost revopsita, cati km are (pe bord, oricum nu sunt relevanti) etc

nu are clima?
MH21TTN
accidente nu a facut niciodata, in schimb mi-a facut fratemiu o crima, in timp ce eram plecata in tzara cu munca, acum 2 ani, mi-a furat cheile si l-a tamponat un idiot cu un oltcit, dar i-a spart doar faru, pe care l-am schimbat, si a ramas un pic chioara, adica nu am mai apucat sa-i pun pleoapele la loc, in rest am tzinut-o ca pe un bebe, de chilometri la bord nu stiu sa iti spun sigur, dar cam in jur de 250.000, si aia sunt reali, are dublu climatronic, si apoi fara sa adaug alte comentarii, sunt FEMEIE. Fizic vorbind, mami intotdeauna mi-a zis ca mai bine ma facea barbat, ca voi ajunge sa ma marit cu un bmw, atat de nebuna sunt cu masina. Ce sa mai zic, gentzile le-am luat din Italia, de la reprezentantza, am dat 2500 pe vremea aia, triplele si semnalele am facut comanda in America, toba e din romania, dar nu e din aia de huruie, doar pt design am luat-o, am facut-o sa arate ceva de genu : tunata elegant. Cam atat.
PP all, am plecat la munci, ma intorc la 3 jumate (ora italiei)
enculescusorin
up...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.