Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ceasu' rau, pisica neagra
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
butcky
Aseara stateam in bucatarie cu geamul deschis. La geam mi-a aparut o pisica neagra. Statea pe pervaz si se uita la mine. Va dati seama ce m-am speriat. Mai sunt si superstitios... superstition.gif Nu inteleg cum a ajuns pisica pana la etajul 2. Vecinii mei nu au pisici unsure.gif
Am vrut sa o degajez pana la parter, dar a inceput mama sa tipe biggrin.gif I-a dat de mancare si a lasat-o pe holul blocului. La 10 minute plec cu masina sa-i duc cardanul lui "mayer_maryus" si am facut accident. Sigur mi se trage de la pisica!!! dry.gif
Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment

Pe Ferentari s-a gasit unu cu o duba Iveco sa intoarca masina. El venea din sens opus. I-am dat cu farurile, claxoane, frana pana in podea, am tras de volan, dar nu am putut sa-l evit. Am intrat cu coltul fata stanga in usa lui din dreapta. Am stat la politie pana la 3:30 am. Acum plec la asigurari sa vad ce fac.
Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment[attac
hment=12620:DSC00247.JPG]

Rares
QUOTE (butcky @ Feb 27 2008, 03:21 PM) *
Aseara stateam in bucatarie cu geamul deschis. La geam mi-a aparut o pisica neagra. Statea pe pervaz si se uita la mine. Va dati seama ce m-am speriat. Mai sunt si superstitios... superstition.gif Nu inteleg cum a ajuns pisica pana la etajul 2. Vecinii mei nu au pisici unsure.gif
Am vrut sa o degajez pana la parter, dar a inceput mama sa tipe biggrin.gif I-a dat de mancare si a lasat-o pe holul blocului. La 10 minute plec cu masina sa-i duc cardanul lui "mayer_maryus" si am facut accident. Sigur mi se trage de la pisica!!! dry.gif
Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment

sad.gif mad.gif evil (20).gif vio (25).gif wallbash.gif

Nu i-ai dat niste fight (12).gif spank.gif ??
TiL
Bucii, ce viteza aveai?
Io dupa ce vad pisoiul negru ca-mi trece calea merg cu ochii-n patru unsure.gif
Pacat de masinuta, dar se face. Urac sa le vad asa.

P.S. Urata pisica.
Imi plac pisicile in general, dar nu astea negre, birmanezele si ... altele biggrin.gif
butcky
QUOTE (TiL @ Feb 27 2008, 03:46 PM) *
Bucii, ce viteza aveai?

Viteza? secret.gif whistle3.gif
alex230ro
laugh.gif 3 SAU 2 CIFRE?????
Sorin
depinde de cine intreaba smile.gif cred ca 2 au fost pana la urma
butcky
Am uitat sa multumesc pe aceasta cale lui Sorin si lui Silviu ca au venit la politie sa ma sustina lnr (1).gif

QUOTE (alex230ro @ Feb 27 2008, 03:57 PM) *
laugh.gif 3 SAU 2 CIFRE?????

Cand am inceput sa franez sau in momentul impactului? rolleyes.gif
alexutzu
sa moara pisica neagra
eu ca sa ajung la timisoara am luat-o prin arad... dc? mi-a taiat calea o pisica neagra

de ce nu ai lansat-o? eu o faceam stea cazatoare
io'sŪ
acum vb ft serios, mie daca imi trece o pisica neagra prin fata, intorc, nu mai trec, o iau pe alta paret chiar daca ocolesc o gramada

puteti sa radeti cat vreti sad.gif
manole74
CITAT(io`s @ Feb 27 2008, 09:19 PM) *
acum vb ft serios, mie daca imi trece o pisica neagra prin fata, intorc, nu mai trec, o iau pe alta paret chiar daca ocolesc o gramada

Tu chiar vorbesti serios???? Asa de superstitiosi sunteti??? laugh.gif laugh.gif
robert_tzara
QUOTE (io`s @ Feb 27 2008, 09:19 PM) *

pai inseamna ca nu ar mai trebui sa ies din casa ca eu am 2 pisici in casa una e neagra toata iar cealalta are un pic de alb laugh.gif laugh.gif smile.gif
Mihai_AMD
si eu am avut parte de o pisica neagra odata,statea in jumatea drumului si chiar mam gandit "ee..asta prezice un accident ceva" si dupa 200m am calcat o pisica,nu am apucat sa vad ce culoare era,in oglinda dupa ce am trecut era rosie laugh.gif
316i
Daca stati atata sa tineti cont de toate superstitiile... N-am tinut niciodata cont si ca sa vezi...nu mi s-a intamplat niciodata nimic.
alexutzu
pana una alta, eu chiar am ajuns la arad inainte sa ajung la timisoara
TiL
laugh.gif asta-i buna. Nu veneai de la Cluj, nu?
alexutzu
nu prea
butcky
Se pare ca e dauna totala tongue.gif Reparatia face mai mult decat masina (asta la AB) si o sa-mi dea banii sa mi-o fac singur. Maine sau luni aflu exact.
georgem
Pai la AB cred ca si zgarietura pe care am avut-o eu era de dauna totala... (LE: ma rog, nu chiar dauna totala, dar probabil suma ar fi fost foarte mare).
La cat se ridica suma pe care o vei primi pentru reparatii? Presupun ca e la asigurarea RCA a camionului...
Rares
QUOTE (butcky @ Feb 28 2008, 10:08 PM) *
Se pare ca e dauna totala tongue.gif Reparatia face mai mult decat masina (asta la AB) si o sa-mi dea banii sa mi-o fac singur. Maine sau luni aflu exact.

Eu cand am avut accident mi-am facut-o in regie proprie.
Mi-am cumparat aripile fata si bara fata. Inainte de asta, a trebuit sa fac rost de oferte de pret din 3 locuri diferite pe piesele cumparate si sa le duc la asiguratorul celui care m-a lovit.
Mi-am aprobat piesele, le-am cumparat si la sfarsit am mers cu facturile si chitantele si mi le-au platit de la asigurare. Plus inca niste bani mi-au dat pt faptul ca am facut-o eu.
Dupa niste normtive de service mi-au socotit manopera pt demontat/montat aripi si bara fata. Mi-au dat in plus vreo 600 lei.

Bafta.
butcky
Asta tot de la pisica mi se trage superstition.gif

Aseara m-a luat radarul pe Magheru. Am franat cat am putut, dar tot m-a luat cu 92 km/h. L-a mai oprit pe unu cu un A5 si pe unu cu un A6. La ala cu A6 s-a dus garcea a dat noroc cu el si i-a facut semn sa plece. A5-ul a luat amenda si eu am ramas la negocieri tongue.gif Mi-a zis ca imi da 450 ron + 3 puncte din permis. L-am rugat sa-mi ia mai multe puncte dar sa nu-mi dea amenda si mi-a luat 6 puncte si avertisment to_become_senile.gif
io'sŪ
mia aveai putin si ramaneai pe bara 3 luni sad.gif
TiL
Ce zici Bucii, mai vrei politia animalelor? Sau ai face putina politie cu ele?
Sorin
cica 3700 eur reparatia la Bavaria
butcky
Iar m-a luat unu sad.gif Blestemele astea... superstition.gif
A iesit de pe o straduta cu un Clio Symbol si nu s-a asigurat. A intrat in usa stanga spate. Mi-a infundat-o putin sub bandou. Cam 10/10cm.

Culmea, e un client de-al meu smile.gif) A venit de dimineata la mine la birou sa-i fac niste asigurari. Astept sa ma sune sa vedem ce facem - RCA sau bani sa mi-o repar.
ionusunt
acum inteleg de ce o dezmembrezi tongue.gif
butcky
QUOTE (ionusunt @ Mar 21 2008, 03:44 PM) *
acum inteleg de ce o dezmembrezi tongue.gif

Nici nu se vede lovitura asta! Doar daca dai cu mana acolo se simte. Asa ca nu asta-i motivul!

Fac recarosare!!! rolleyes.gif Tot ix!
ionusunt
buna combinatie.daca o desfaci pe a ta anunta-ma pe mine sau p fratimiu tongue.gif
ia-ti unu frumos si sa ai grija de el!(macar de data asta tongue.gif )
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.