Help - Search - Members - Calendar
Full Version: fiat 850
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Talcioc
SILE
cumpar fiat 850, prefereabil din brasov sau de prin imprejurimi, ma intereseaza in genereal tabla si nu partea mecanica. ofer maxim 300 euro.
ionusunt
incearca retromobil.ro . iti recomand si vw broasca...mult mai fiabila si mai usor de intretinut/reparat si mult mai fun to drive .
SILE
broastele nu imi plac nici ca forma si nici ca motor pt ca au racire pe aer si ma gandesc ca vara dai de belele.
ionusunt
QUOTE (SILE @ Feb 20 2008, 02:56 PM) *
broastele nu imi plac nici ca forma si nici ca motor pt ca au racire pe aer si ma gandesc ca vara dai de belele.

din cate stiu eu si 850 tot pe aer e.
si gandeste -te broasca e pui de porsche .condu una si o sa mi dai dreptate tongue.gif e super marfa .e a doua masina care mi-as lua-o dupa bmw
georgem
Si Porsche tot racire pe aer are...
ionusunt
QUOTE (georgem @ Feb 20 2008, 03:37 PM) *
Si Porsche tot racire pe aer are...

avea....acum nu mai are mellow.gif

@sile http://retromobil.ro/bursa.html
ionusunt
BMW 525 anul fabricatiei 1975 stare si functionare foarte buna, culoare albastru metalizat. Pret: 450 Euro, accept si variante! Telefon: 0745032093 , 0788693765 e-mail: beata_todor@yahoo.com
SILE
fiat 500 avea 2 cilindri si racirea pe aer, 600 si 850 are pe apa si 4 cilindri. si da broscutza e pui de porche, dar pur si simplu nu imi place.cat despre 525 nus ce sa zic daca avea un 2.0 poate ma mai gandeam dar asa e cam mare motorul pt mine.multumes oricum
Sportivu
Nu mai e valabil de mult bmw-ul ala la 450 E, asta in primul rand! Si in al doilea rand fiat 850 e cu apa racit, si este singurul motor din lume care se invarte in sens opus fata de ce stim noi. In al treilea rand, fiatul 850 este mult mai fun to drive decat broasca, pentru ca e mult mai sprinten smile.gif
SILE
CITAT(Sportivu @ Feb 20 2008, 10:33 PM) *
Nu mai e valabil de mult bmw-ul ala la 450 E, asta in primul rand! Si in al doilea rand fiat 850 e cu apa racit, si este singurul motor din lume care se invarte in sens opus fata de ce stim noi. In al treilea rand, fiatul 850 este mult mai fun to drive decat broasca, pentru ca e mult mai sprinten smile.gif

bine zis
lucian
QUOTE (ionusunt @ Feb 20 2008, 03:28 PM) *
din cate stiu eu si 850 tot pe aer e.
si gandeste -te broasca e pui de porsche .condu una si o sa mi dai dreptate tongue.gif e super marfa .e a doua masina care mi-as lua-o dupa bmw

porsche e "pui" de broasca mai repede.
f. porsche a facut wv. broasca inainte de a produce sub nume propriu.
eu asa stiu. rolleyes.gif
brown.shark
QUOTE (Sportivu @ Feb 20 2008, 10:33 PM) *

bun sportivu !!! mai e si lume care stie ce vb ....
luciliuss
Daca-mi permiteti, va spun ca si Fiatul 850, 600 dar si broscuta sunt usor de condus. Va spun din proprie experienta, pentru ca am avut F 850 si in prezent am un F 600 cu usi suicide si o broscuta 1200 nascuta in 1968 cu o inima de 1600 cmc. Buba e ca stai nitel inghesuit in ele, mai ales la 1,75 m si 100 kg. biggrin.gif

Aaaa, uitam. In afara de F 500, toate fiaturile au racire pe apa. Broscutele au racire pe aer.

O poza cu F 600-le meu

Poza 1.

Poza cu broscuta
ledocteur
f frumoase masinile thumbup.gif
luciliuss
Multumesc! As pune mai multe poze, dar nu reusesc sa le descarc.
Sportivu
frumusel foc 600-le "suicid" biggrin.gif
luciliuss
QUOTE (Sportivu @ Mar 30 2008, 05:45 PM) *
frumusel foc 600-le "suicid" biggrin.gif

Merci Sportivu! Tu te-ai innoit cu ceva? Aveti inca multe masini interesante prin Bucuresti, pe la noi toate au luat calea REMAT-ului. sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.