Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand Bmw E12
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
laur
Bmw e12 , an de fabricatie 1978, masina nu a fost lovita niciodata, are linie,amortizoare schimbate de curand si restul consumabilelor, actele toate in regula, de curand a fost refacuta tinichigeria , inclusiv revopsita, are trapa, oglinzi electrice, jante borbet 16, si caseta de servo directie...problema este ca masina nu are motorul montat pe ea, am 2 motoare, 2.0 carburatie motorul original al ei, si 2.4 d, vreau sa o vand pentru ca vreau sa imi cumpar altceva..o sa pun si cateva poze cu masina, si cum s-a lucrat la ea si intr-o poza cele 4 jante .., cine este interesat de ea..ma poate contacta la : 0742133396 , judetz Arges.
INTERCEPTOR
off topic.arata super.pacat ca dupa atata munca o vinzi.spor la vanzare.
laur
da o vand... mai am un e34..pe care l-am pus si pe el la vanzare...mi s-a pus pata pe un 8.50 sad.gif( imi pare f rau de rechinul asta..aveam ganduri mari cu el...turbo, motoare mari..asta este..:|da o vand... mai am un e34..pe care l-am pus si pe el la vanzare...mi s-a pus pata pe un 8.50 sad.gif( imi pare f rau de rechinul asta..aveam ganduri mari cu el...turbo, motoare mari..asta este..:|
laur
AM UITAT SA SPECIFIC PRETZUL, PRETZUL ESTE DE 1300 EURO.
laur
Bmw e12 , an de fabricatie 1978, masina nu a fost lovita niciodata, are linie,amortizoare schimbate de curand si restul consumabilelor, actele toate in regula, de curand a fost refacuta tinichigeria , inclusiv revopsita, are trapa, oglinzi electrice, jante borbet 16, plus caseta de servo directie, barile etc.....problema este ca masina nu are motorul montat pe ea, am 2 motoare, 2.0 carburatie motorul original al ei, si 2.4 d, vreau sa o vand pentru ca vreau sa imi cumpar altceva..o sa pun si cateva poze cu masina, cine este interesat ma poate contacta la : 0742133396 , judetz Arges.

AM UITAT SA SPECIFIC...PRETZUL ESTE DE 1300 DE EURO CU MOTORUL DE 2.0 CARBURATIE. CU MOTORUL 2.4 1500 EURO.
TiL
Comentarii despre masina aici: http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=4579
laur
bmw e12 1978, masina refacuta total, vopsita, tinichigerie,inmatriculata in ro, oglinzi el, trapa, trebuie doar motorul pus pe ea, pretzul este 1000 de euro cu jante, fara 800.urgent. 0742133396
io'sŪ
CITAT(laur @ May 1 2008, 12:15 AM) *
bmw e12 1978, masina refacuta total, vopsita, tinichigerie,inmatriculata in ro, oglinzi el, trapa, trebuie doar motorul pus pe ea, pretzul este 1000 de euro cu jante, fara 800.urgent. 0742133396

nu are rost sa deschizi alt topic pt acelasi anunt (nici nu era postat unde trebuia tongue.gif )

le-am unit eu wink.gif

B-XX-NOX
mai este valabil ? daca da , se da cu jantele acelea pe 18 cu multe spite ? bineinteles contracost....

LE: mentionez k ma refeream la cea verde... biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.