Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar buton geam electric e36 ca mia murit ala de la sofer :(( !!
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Leje'
Sal
... am nevoie si eu de un buton geam electric pt un E36 din '93 (4 usi) ... tocmai ce mia murit ala de la geamu de la sofer !!!
si mar mai interesa si - o pereche semnalizari albe
- tapiterie : plafon (fara trapa), stalpi spate, stalp mijloc-dreapta;

... unsure.gif
stapanul ursilor
QUOTE (Leje' @ Feb 13 2008, 07:10 PM) *
Sal
... am nevoie si eu de un buton geam electric pt un E36 din '93 (4 usi) ... tocmai ce mia murit ala de la geamu de la sofer !!!
si mar mai interesa si - o pereche semnalizari albe
- tapiterie : plafon (fara trapa), stalpi spate, stalp mijloc-dreapta;

... unsure.gif

buton de geam am eu la 50 lei,semnale albe vrei pt coupe sau pt limo?stalpi spate si mijloc am eu...0723.77.67.67
Leje'
QUOTE (stapanul ursilor @ Feb 14 2008, 12:29 AM) *
buton de geam am eu la 50 lei,semnale albe vrei pt coupe sau pt limo?stalpi spate si mijloc am eu...0723.77.67.67
ok ... merci pt raspuns vreau butonu ala daca fuctioneaza ... dar care este diferenta intre semnalele albe de coupe si cele de limo, a mea e cu 4 usi cred ca se potrivec nu ? .. dar arata diferit sau ... daca ai putea sa pui nishte poze sau un link sa ma lamuresc blink.gif si preturile la semnale si stalpi.. apropo eu sunt din constanta sad.gif
Leje'
hmm... daca iau semnalele miar trebui si semnale albe pt aripi daca ai download.gif si stalpii mar itereresa daca arata bine ai mei unu e crapat (cel la mijloc) si aia din spate cam flutura nu prea sunt prinsi bine .. au clemele rupte nu stiu si unu e si patat (murdar) ar fi mijto daca ai baga nijte poze cu stampii spate mijloc si aia fatza daca arata calumea mar interesa ....
... si sa ma lamuresti cu care diferenta intre semnale de coupe si de limo si sa pui pretu la toate sa vdm cum facem help.gif
stapanul ursilor
semnalele difera cele de coupe fata de cele de limo-pret 100 lei ambele,stalpii sunt in stare foarte buna...0723.77.67.67
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.