Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand Dacia Solenza an 2004
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Talcioc
Costynnn
De vanzare Dacia Solenza an 2004, model Confort.
Dotari: airbag sofer, Mp3 player Sony + boxe JBL, alarma + inchidere centralizata.
58.000 KM , masina foarte ingrijita, folosita mai mult in weekenduri , la munte, la tara.
Proprietar!

Pret: 4600 euro , usor negociabil

Telefon : 0720.236.376
Yahoo Messenger: jambo4everyone
florin83
schimb cu e30 325ix + diferenta din partea mea?
http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=4443
Costynnn
Anuntul este pentru un prieten, am uitat sa specific. L-am intrebat si a zis ca nu , din pacate. Are nevoie de bani, vrea Golf 4 tdi smile.gif Bafta cu vanzarea si tie smile.gif
io'sŪ
Doamne Fereste !
4600E ???? ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
in 2006 am vandut o solenta, modelul cu Ac si eleron (nu era altceva peste ca optiuni) cu ~10.000km la bord, abia facusem revizia de 1 an, inca in garantie, casco etc... cu 4700E cand erau la mare cautare, aparuse loganul de ceva vreme si lumea nu prea era multumita de ele ca masini, noua costase 5300 (parca), tu ceri 4600E pe ea, cred ca atat a costat noua sa nu mai vb ca are 4 ani si e o solenza... poate nici nu stiu eu preturile insa mi se par ABERANTE

ohmy.gif
ohmy.gif
ohmy.gif

eu iti doresc spor la vanzare wink.gif
Sorin
solenza este o masina bunicica si din cauza asta este foarte cautata
florin83
cam asta e pretul:
http://www2.autovit.ro/vs2cautaauto.php?su...+++Cauta+%21+++
Costynnn
io`s, nu este masina mea ,nu eu pun pretul. Anuntul este pentru un prieten, si el asa mi-a spus sa scriu , ca masina este ingrijita, si atat cere pe ea biggrin.gif
ionusunt
QUOTE (florin83 @ Feb 13 2008, 03:53 PM) *
schimb cu e30 325ix + diferenta din partea mea?
http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=4443

florine......iti face figuri vreun cuzinet prin cap ? fisele merg toate ? laugh.gif

LE :nu vreau in nici un fel sa afectez vanzarea masinii! bafta la vanzare! eventual nu i-o da lui florin tongue.gif (glumesc )
brown.shark
QUOTE (ionusunt @ Feb 14 2008, 06:34 PM) *
florine......iti face figuri vreun cuzinet prin cap ? fisele merg toate ? laugh.gif

LE :nu vreau in nici un fel sa afectez vanzarea masinii! bafta la vanzare! eventual nu i-o da lui florin tongue.gif (glumesc )

fii sigur ca a fost o gluma din partea lui florin ....de la e30 la solenza e imposibil... laugh.gif biggrin.gif
georgem
QUOTE (brown.shark @ Feb 14 2008, 09:07 PM) *
fii sigur ca a fost o gluma din partea lui florin

Nu cred, probabil s-a gandit ca Solenza se vinde mai repede decat un E30.
florin83
QUOTE (georgem @ Feb 14 2008, 11:01 PM) *

uite cine stie wink.gif
io'sŪ
cu scuzele de rigoare tre sa spun ca mi-am adus aminte ca am vandut-o cu 5700 tongue.gif ea noua costase 6300. mea culpa sad.gif

am deschis pagina autovit postata de florin.. unii din ei vor sa recupereze banii care i-au dat pe masina de noua ... asa ceva cred ca numai la noi se poate

deci inca o data... mea culpa!

spor la vanzare ! wink.gif vad ca se tine bine in pret solenza biggrin.gif
316i
Am mai vazut azi una la 5000... laugh.gif
ionusunt
QUOTE (georgem @ Feb 14 2008, 11:01 PM) *

good point .la asta chiar nu m-am gandit .credeam ca ne-au apucat masionile noi (orice fel ar fi ele )

e si una la mine la bloc-5000 ,si nu arata prea bine.
Costynnn
up.........
Costynnn
solenza anyone ? smile.gif ... up
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.