Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Carburator E21
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
claudiu18
Salut!
Am cumparat de ceva timp un BMW E21 316 cu carburator de dacia sad.gif
Am cautat carburator sa cumpar dar nu gasesc!! sad.gif
Mi-a zis cineva ca pe Dacia 1100 este pus carburator Solex 32/32 Dita si ca s-ar potrivi pe BMW-ul meu unsure.gif
As vrea sa stiu de la voi daca se potriveste????Sau eventual cine are un carburator de BMW sa lase un nr de tel sau o adresa de mess pe PM sau pe topic.
Va Multumesc!!!!!!
bartro
QUOTE (claudiu18 @ Feb 12 2008, 01:14 PM) *
Salut!
Am cumparat de ceva timp un BMW E21 316 cu carburator de dacia sad.gif
Am cautat carburator sa cumpar dar nu gasesc!! sad.gif
Mi-a zis cineva ca pe Dacia 1100 este pus carburator Solex 32/32 Dita si ca s-ar potrivi pe BMW-ul meu unsure.gif
As vrea sa stiu de la voi daca se potriveste????Sau eventual cine are un carburator de BMW sa lase un nr de tel sau o adresa de mess pe PM sau pe topic.
Va Multumesc!!!!!!

Poate se potriveste ca dimensiuni, dar tu la motor de 1600cmc iti trebuie alte jiglere, alte venturi, decat la ce o fi capacitate de dacie. Deci o sa merge, dar nu optim.

Sfatul meu este sa cauti pe la dezmembrari, trebuie se existe undeva un card de BMW pentru 1600 sau 1800cmc.

Daca nu te grabesti tare, spre sfarsitul luna curenta s-ar putea sa am un drum, pana unde mai a mniste piese, printre care posibil un carb solex 40pdsi ( simplu corp, soc maunal..) de la un 02 sau un E21, nu stiu exact. Daca am si o vrei ne intelegem. Iti dau cu tot cu carcasa filtru de aer parca, de 2002.

Totusi, daca gasesti ceva de la un e30, dublucorp, iti recomand asta. Te scapa de soc manual si are eficienta mai mare, si e mai noua (am vazut odata un 316 sau 318 din '87 cu carb).
TiL
Cel de E30 316 e controlat electronic mi se pare, lumea cam fuge de ele.
bartro
QUOTE (TiL @ Feb 12 2008, 03:01 PM) *
Cel de E30 316 e controlat electronic mi se pare, lumea cam fuge de ele.

Efectul bau bau probabil. Lumea fuge si de termostate la masini am observat. Cumparam un BMW si o facem dacie ca e mai simplu asa wink.gif si se princepe toate lumea la mechanica de Dacia.
BaWay
salut. merge si cu carburator de dacie.. pt motor d 1.6 e nemaipomenit . eu am de dacie pe 1.8 si trebuie sa`l schimb .el e simplu si vreau sa`i pun dublucorp. nu stiu daca dacia 1100 are dublucorp dar poti sa`i pui de dacia papuc, olcit sau lada. astea se potrivesc sigur.
daca mai ai nelamuriri imi dai un mail si stam d vb. bft
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.