Help - Search - Members - Calendar
Full Version: VAND KIT M-TECH 2
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
sje
vand kit complet M-tech 2 e30 coupe PLASTIK ORIGINAL.complet

PRET:1200 EURO
TEL:0723 686 916
butcky
glumesti? ohmy.gif
ionusunt
e nou ? laugh.gif
316i
Preturile cresc. Asta-i viata. smile.gif
ionusunt
pe masura ce kiturile dispar...un pic normala situatia ....doar un pic laugh.gif
io'sŪ
sigur ai scrie bine EURO...???? poate trebuia sa scri RON si te gandeai la euro???????
tu ai da 1200 Euro pe un kit MTech II pt un e30????ohmy.gif
cred ca la banii astia se gasesc kituri Mtech si pt e60.....

hmmmmm.....
batz
1050euro e kit m-techII pt e46 coupe.gen nou ambalat grunduit pregatit pt vopsea. asta la AB...deci.. cha (40).gif
mario.b
Au fost cerute si sume mai mari pentru asa ceva, cred ca oamenii sant nebuni, masinile de genul asta in germania pot ajunge pe la 1500E si in asta intra un motor functional + kit mtech + o masina complecta. Nu e prost cine cere, e prost cine da atat.
Mouse
masina merge si fara kit-u ala...de banii astia poti face ceva mai bun de ex... o vopsitorie si o articulatie completa...
4500lei nu se justifica e un pret EXTREM de ABSURD acum o luna s-a vandut un astfel de kit impecabil...cu 350e
mario.b
QUOTE (Mouse @ Feb 12 2008, 10:15 AM) *
masina merge si fara kit-u ala...de banii astia poti face ceva mai bun de ex... o vopsitorie si o articulatie completa...
4500lei nu se justifica e un pret EXTREM de ABSURD acum o luna s-a vandut un astfel de kit impecabil...cu 350e

Chiar nu cred tongue.gif , va spune nenea de mai sus, daca ai auzi asa super oferta da si tu un mesaj. wink.gif
Rares
QUOTE (sje @ Feb 11 2008, 10:45 PM) *
vand kit complet M-tech 2 e30 coupe PLASTIK ORIGINAL.complet

PRET:1200 EURO
TEL:0723 686 916

Unu` vinde e30 335i cu m-teck II la 3500 euro. jante, trapa, etc. Vrei sa zici ca kitul M e o treime din pret ??

P.S. Fara suparare, mai sunt de astia care au niste piese mai rare si repede cred ca se imbogatesc...
Ai un body-kit de e12, e28, e30, BMW-uri modele mai vechi? Cere pe kit peste 1000 de euro si o sa ramai fericitul posesor al lui! Il tii in beci, da` de mergi la mare cu prietena/sotia si stai o luna.
sje
QUOTE (mario.b @ Feb 12 2008, 10:22 AM) *
Chiar nu cred tongue.gif , va spune nenea de mai sus, daca ai auzi asa super oferta da si tu un mesaj. wink.gif

PRETUL ESTE NEGOCIABIL KIT-UL ESTE IDENTIK CU CEL AL LUI "UWE" DE PE MASINA , VA ROG FRUMSO ABTINETI-VA DE LA COMENTARII, CARE ISI PERMITE SI ISI DORESTE UN KIT DE M-TECH 2 VINE SI DA BANU , IN AFARA KITU ASTA ESTE TOT ATATIA BANI CU TRANSPORT CU TOT ASA CA NU MAI FACETI VOI MARE TARABOI, IN PRIMUL RAND IN RO NU SE MAI GASESTE DELOK, IAR PRETURILE LA E30 AU CRESCUT PT CA AU DEVENIT MAI RARI AIA BUNI, CE ESTE IEFTIN ESTE PROST.
uwe
nu vreau sa intruu in polemici dar cam are dreptate omul....sunt raritati....poate e mare pretul de 1200 dar dupa cum a zis si el...e negociabil...sau altfel spus care ar trebuii sa fie pretul corect???dati si voi o parere dar luati in calcul ca daca il faci din fibra tot costa un 400-500 europarerea mea...
316i
Costa 4-500 de euro si cine a pus mana vreo data pe un reper de fibra stie foarte bine cum ies si cat te chinui la montaj.
Una e sa ceri un pret exuberant de ex. de 5mil pe o pompa de benzina SH si alta e la astfel de piese...din ciclul "daca gasesti mai ieftin in alta parte, ia de acolo". smile.gif
io'sŪ
l@@k
cu siguranta nu ajunge la 1200E nici daca ma duc sa-l ridic personal , transportul pana in rro ar trebui sa coste cu indulgenta 50-70E (pe mine m-a costat 100E un set de jante+cauciucuri -colet destul de greu ) acum e 26.06E si sunt 6 biduri , e adevarat ca mai sunt ~3 zile, ramane de vazut pretul final sad.gif si am cautat la repezeala
daca as avea e30 si mi-as dori asa ceva, sincer m-as lipsi la preturile astea

spor la vanzare si un up de la mine biggrin.gif
io'sŪ
CITAT(io`s @ Feb 14 2008, 03:12 AM) *
l@@k
cu siguranta nu ajunge la 1200E nici daca ma duc sa-l ridic personal , transportul pana in rro ar trebui sa coste cu indulgenta 50-70E (pe mine m-a costat 100E un set de jante+cauciucuri -colet destul de greu ) acum e 26.06E si sunt 6 biduri , e adevarat ca mai sunt ~3 zile, ramane de vazut pretul final sad.gif si am cautat la repezeala
daca as avea e30 si mi-as dori asa ceva, sincer m-as lipsi la preturile astea

spor la vanzare si un up de la mine biggrin.gif

deci........... huh.gif
316i
E ceva ciudat cu licitatia aia. E singura data in viata mea cand vad ca se termina o licitatie de mteh2 la pretul ala. In rest se duc numai 500-800 de euro.
ionusunt
QUOTE (316i @ Feb 20 2008, 02:16 AM) *
E ceva ciudat cu licitatia aia. E singura data in viata mea cand vad ca se termina o licitatie de mteh2 la pretul ala. In rest se duc numai 500-800 de euro.

pai da ca omu vinde eleronu .....citeste acolo ca scrie
tongue.gif
ionusunt
QUOTE (uwe @ Feb 13 2008, 01:21 PM) *
nu vreau sa intruu in polemici dar cam are dreptate omul....sunt raritati....poate e mare pretul de 1200 dar dupa cum a zis si el...e negociabil...sau altfel spus care ar trebuii sa fie pretul corect???dati si voi o parere dar luati in calcul ca daca il faci din fibra tot costa un 400-500 europarerea mea...

mai bine mai pui 300e la cei 500e cat e replica dar iti iei unu original din abs...nu se sparge la atins borduri daca esti bou si faci asta...nu se sparge singur ca fibra...de te trezesti cu ea crapata...plus e original si pica cum trebuie .aici iti dau maxima dreptate.
LE :eu pe buza rieger originala noua am dat 120 de euro.si ma bucur ca nu e din fibra ca am atins cu ea de vreo 3 4 ori si nu are nimic. si totusi sunt 4 cm de plastic...la 120euro tongue.gif
e30-DPX
QUOTE (ionusunt @ Feb 20 2008, 04:26 AM) *
mai bine mai pui 300e la cei 500e cat e replica dar iti iei unu original din abs...nu se sparge la atins borduri daca esti bou si faci asta...nu se sparge singur ca fibra...de te trezesti cu ea crapata...plus e original si pica cum trebuie .aici iti dau maxima dreptate.
LE :eu pe buza rieger originala noua am dat 120 de euro.si ma bucur ca nu e din fibra ca am atins cu ea de vreo 3 4 ori si nu are nimic. si totusi sunt 4 cm de plastic...la 120euro tongue.gif

in mare kit-ul este ca si vandut unui prieten de pe forum sa speram. stie el cine:D va fi o mica surpriza nu-i asa prietene? pana vineri cand se va primi raspunsul final kitul este pe net.
e30-DPX
QUOTE (e30-DPX @ Feb 20 2008, 09:32 AM) *
in mare kit-ul este ca si vandut unui prieten de pe forum sa speram. stie el cine:D va fi o mica surpriza nu-i asa prietene? pana vineri cand se va primi raspunsul final kitul este pe net.

UP UP UP 1000 euro urgent.kitu este impecabil si absolut complet. pretul este cat se paote de acceptabil.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.