Help - Search - Members - Calendar
Full Version: vind bmw e21
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
adryan
Click to view attachmentcarburator de dacia. motor de 1.8.necesita telescoape fata spate
316i
Un pret? Arata foarte bine, a fost vopsit?
florin83
QUOTE (adryan @ Feb 8 2008, 09:09 PM) *
carburator de dacia. motor de 1.8.

pentru pasionati de viteza

wacko.gif
Rares
Vasul de expansiune e original?
bartro
QUOTE (Rares @ Feb 9 2008, 05:04 PM) *

Nu mai faceti misto de masina aia. Omul vrea s-o vande, atat. Si model asta de radiator e fara vas de expansiune externa. Furtun care intre in sticla este furtun de scurgere.
Rares
QUOTE (bartro @ Feb 9 2008, 05:47 PM) *
Nu mai faceti misto de masina aia. Omul vrea s-o vande, atat. Si model asta de radiator e fara vas de expansiune externa. Furtun care intre in sticla este furtun de scurgere.

Nu faceam misto.
Tocmai ca stiu ca radiatorul e fara vas de expansiune, de aia am intrebat. Idea e ca presiunea intr-adevar se pierde pe la busonul radiatorului. Atunci dupa ce s-a mai pus sticla aia acolo? Ca sa colecteze apa? Ca sa ce? Sa aiba de unde completa daca scade sub nivel? Daca tot nu vroia omu` sa ii balteasca apa sub masina, macar sa fi pus un vas de expansiune mai de Doamne ajuta, nu o sticla de apa minerala. Dar asta e doar parerea mea. Fiecare face ce vrea cu masina lui. Mie unul mi-ar fi rusine sa ridic capota si sa am sticla de apa minerala in compartimentul motor.
Daca proprietarul s-a simtit lezat in vreun fel de intrebarea mea... Asta este. Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul, nu?
adryan
QUOTE (316i @ Feb 8 2008, 11:44 PM) *
Un pret? Arata foarte bine, a fost vopsit?
am uitat de pret ;700 euro. ne este vopsita din cauza razelor solare
QUOTE (Rares @ Feb 9 2008, 05:04 PM) *
inventie proprie am omologare de la RFR
TiL
Cel putin local a fost revopsita, de ce negi? Se vede vopsea pe cabluri si pe chederul de sub capota motorului.

Masina-i frumusica, poate reuseste Tudor (xox) sa o verifice cumva...
adryan
QUOTE (TiL @ Feb 11 2008, 06:33 PM) *
Cel putin local a fost revopsita, de ce negi? Se vede vopsea pe cabluri si pe chederul de sub capota motorului.

Masina-i frumusica, poate reuseste Tudor (xox) sa o verifice cumva...

am vopsito acum patru ani tiam zis e din cauza soarelui am spalato in dimineata aia si nu sa uscat de tot .pozele sunt de saptamana trecuta facute, a fost o zi senina pe chedere este vapsea mult mai veche, eu am demontat tot de pe ea cind am vopsito inclusiv toate geamurile cu chedere scaune si alea alea .
TiL
Eh, acum e clar smile.gif Se vede ca ultima vopsea e data cu masina desfacuta, cel putin pe la usi nu vad urme.

Succes la vanzare!
05aBi
daca e sa o vinzi o sa iti para rau dupa aia pentru ca nu o sa mai gasesti o masina la fel de buna si sportiva intr-o oarecare masura .. iti urez bafta oricum !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.