Mihai_AMD
Jan 29 2008, 07:06 PM
Nascut in 1980,a fost introdus in 1987 in Romania.A fost masina cu care am copilarit si pe care am invatat sa "repar" si sa iau fiecare element in parte al caroseriei,a fost masina care mi-a deschis apetitul la marca bavareza...din pacate din '99 masina nu am mai functionat din cauza ambreiajului dar fiindca rugina incepuse a o cuprinde rau si nici carte nu avea,nu stiu au fost niste probleme la acte la intrarea in tara,masina a fost abandonata in curte,prilej cu care am invatat sa-i desfac si ultimul plastic si surubel si sa le pun la loc...acu un an,din cauza ca ploua in ea dar si din cauza spatiului,masina fiind la o bunica in curte,am hotarat s-o dezmembrez,am bagat toate piesele in magazie iar masina...azi a ajuns la remat,ca si celelalte 2 e12 si un e28 care leam avut de piese.iam facut ultimele poze..se vede cat a putut fi de ruginita,deja podea la pasagerii fata nu mai era,la fel si la locul rezervei,etc...Dzeu s-o odihneasca!Dar stiti cum se spune,o legenda ramane vie in veci,iar noi,pasionatii,vom ajuta mereu la pastrarea legandelor si a masinilor vechi de care inca ne mai bucuram mergand cu ele..
haifisch
Jan 30 2008, 05:27 PM
pacat.....
de curiozitate.....ce motor a avut? 1.8?
Mihai_AMD
Jan 30 2008, 09:05 PM
QUOTE (haifisch @ Jan 30 2008, 05:27 PM)

pacat.....
de curiozitate.....ce motor a avut? 1.8?
asta da,1.8