Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand e28
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
tzolea
BMW 520i E28 inmatriculat... fabricatie 87 cu motor schimbat care nu este trecut in carte ca si instalatie GPL si are itp pana-n 2010.
Masina este in stare de functionare, are articulatia fata noua si este dotata cu aer conditionat, ABS, servodirectie, geamuri electrice fata, inchidere centralizata un casetofon si are toba sparta.
Mai am 2 aripi in stare foarte buna pentru el.
Masina in caz "nefericit" de dauna totala valoreaza 1600e laugh.gif
Maine fac poze detaliate si le pun.

1000e banu jos biggrin.gif
manole74
Chiar sunt curios blink.gif blink.gif
tzolea
http://www.script.ro/spr/
TiL
Unde-i aerul conditionat? Consola centrala trebuie sa fie diferita ca sa intre aeroterma de AC. Sau are altceva non-E28?
tzolea
QUOTE (TiL @ Jan 25 2008, 01:03 PM) *
Unde-i aerul conditionat? Consola centrala trebuie sa fie diferita ca sa intre aeroterma de AC. Sau are altceva non-E28?

Aerul conditionat este original pe masina ca si abs-ul... butonul de aer a fost schimbat cu un alt buton pentru ca celalalt s-a spart din motive necunoscute. Am fost la electrician si a pus butonul subliniat in imaginea de mai jos.

Click to view attachment
tzolea
Consola este aceiasi, in momentul care se schimba pe AC, butonul aerotermei de caldura (cu trepe I II si III) schimba alimentarile intre aeroterma de AC (care se afla in bord) cu cea clasica aflata afara.
TiL
Mda, la fel face si butonul meu, numai ca am alta consola.
Dar din cate stiu au fost cel putin doua tipuri de AC pe E28, eu il am pe cel mai vechi. Am mai vazut unul mai nou care nu seamana cu al tau, deci ar fi al treilea tip.
tzolea
QUOTE (TiL @ Jan 27 2008, 07:03 PM) *
Mda, la fel face si butonul meu, numai ca am alta consola.
Dar din cate stiu au fost cel putin doua tipuri de AC pe E28, eu il am pe cel mai vechi. Am mai vazut unul mai nou care nu seamana cu al tau, deci ar fi al treilea tip.

Al doilea, ale treilea nu conteaza. Ideea este ca are si functioneaza tongue.gif

Intradevar, sunt foarte putine e28 cu aer conditionat.
tzolea
nu o vrea nimeni intreaga... ok... atunci o vindem pe bucati

abs
aer
motor+cutie
scaune
instalatia gpl
si ce mai este pe ea ce va intereseaza

daca va intereseaza ceva... faceti o oferta pe pm si rezolvam rapid.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.