Help - Search - Members - Calendar
Full Version: e32 730i "hans"
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
lord halo
Pe "hans" l-am gasit abandonat in Constanta ... motor defect sad.gif DaR !!!!! SI ASA L-AM LUAT !!!! ca mi-era dor de un e32 . Inaintasul lui era un 750 iL Highline !!!! of , Doamne ce masina !!!! am sacrificat-o insa pt casa ... asa ca nu puteam refuza aceasta oportunitate !!! si minune mare !!! avea radiatorul infundat si carbunii consumati ! masina a venit cu bonus intr-o instalatie de gpl pe care insa nu o folosesc pt ca strica debitmetrele . Avea si scaunul soferului cu probleme asa ca i-am luat un interior complet !!!! smile.gif Acum ma bucur de clima , geamuri electrice si de o intraga ambianta BMW !!!!
lord halo
iata-l pe inaintas !
lord halo
are idee cineva unde gasesc un bandou pt usa spate dreapta? pt e32
bartro
QUOTE (lord halo @ Jan 21 2008, 06:59 PM) *
are idee cineva unde gasesc un bandou pt usa spate dreapta? pt e32

lungime normala sau iL? Am una de iL cu care n-am ce sa fac
INTERCEPTOR
sper ca pe hans il lasi in pace si nu il prepari .ca ai destule preparate.arata bine rau.sera 7 tot 7 ramane
Mouse
arata f.bine hans smile.gif
cum a zis si interceptor LASA-L ASA(" nu-l prepara ") !!!!! arata FOARTE bine!
lord halo
i-am cumparat interior de highline !!!! biggrin.gif abia astept sa-l montez !!!!
manole74
M-ai facut curios cu interiorul asta de highline! Te astept cu poze noi ale interiorului
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.