Help - Search - Members - Calendar
Full Version: e23 728i ultima achizitie
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
lord halo
Am reusit sa-l aduc in familie in ultima zi din 2007 . Are interior de piele si geamurile electrice ... deocamdata nu i-am pus decat un set de jante acs ! dar trebuie o vopsea buna in primavara si o cosmetizare serioasa in interior . rolleyes.gif
brown.shark
ai facut actele ?
lord halo
inca nu .Abia am vorbit cu propietarul de pe carte...sper sa o inmatriculez curand.
lord halo
probleme ... sper ramana totul ok ! inmatriculata sau nu , pana la urma e un bimmer frumos care merita avut in colectie !
nmg
Bafta cu el - super car. De curiozitate, ce an de fabricatie este, ca vad niste chestii care par diferite de al meu: nasul (parca), bordul, etc.

Am impresia ca e mai vechi de 85, asa-i ?

Oricum, s-ao stapanesti sanatos !
io'sŪ
CITAT(nmg @ Feb 21 2008, 02:48 PM) *
Bafta cu el - super car. De curiozitate, ce an de fabricatie este, ca vad niste chestii care par diferite de al meu: nasul (parca), bordul, etc.

Am impresia ca e mai vechi de 85, asa-i ?

Oricum, s-ao stapanesti sanatos !

al tau, ca si baba sunt modele "facelift" dupa 82 sau 83 nu stiu exact si difera putin moaca si bordul (ceasurile)
asta e model "antefacelift" de aici si diferentele
manole74
CITAT(io`s @ Feb 21 2008, 11:02 PM) *
al tau, ca si baba sunt modele "facelift" dupa 82 sau 83 nu stiu exact si difera putin moaca si bordul (ceasurile)
asta e model "antefacelift" de aici si diferentele

09.82
nmg
QUOTE (manole74 @ Feb 22 2008, 01:24 PM) *
09.82

Sa nu spui ca e cu carburator ? Ar fi super de vazut una cu carburator smile.gif

Dar parca fundalul la indicatoarele acelea nu se 'pupa' cu restul, ma intreb daca nu cumva e de la alt model.

In rest, numai de bine ! smile.gif

Sportivu
Sper ca nu-l tunezi si pe asta... ar fi chiar pacat! Macar, urmeaza exemplul lui io`s si manole, adica: BUN GUST! smile.gif
Mihai_AMD
CITAT(nmg @ Feb 22 2008, 01:38 PM) *
Sa nu spui ca e cu carburator ? Ar fi super de vazut una cu carburator smile.gif

Dar parca fundalul la indicatoarele acelea nu se 'pupa' cu restul, ma intreb daca nu cumva e de la alt model.

In rest, numai de bine ! smile.gif

ceasurile sunt de model pana in 82.
lord halo
am vazut ca nu mai sunt poze cu frantz . cool.gif
iorgos
Nu mai am cuvinte. Bafta in continuare cu toate proiectele.
bartro
wub.gif
lord halo
La iernat ... rolleyes.gif
INTERCEPTOR
poate le faci si lor un acoperis sa nu mai stea asa in zapada sau niste prelate de alea cauciucuate
e pacat de munca si de bani
lord halo
si sa le fur bucuria de a gusta din iarna asta bogata... unsure.gif Cine stie cand vom mai vedea asa zapada ...?! cool.gif
TiL
laugh.gif eu totusi le-as fi pus prelate daca nu le folosesc mai mult timp
lord halo
cool.gif Am inteles , sa traiti ! o sa caut cateva prelate...
TiL
wink.gif Bravo
Chederele tin umezeala dupa precipitatii, deteriorandu-se atat ele cat si voseaua pe care stau/apasa. Intr-un final umezeala ajunge la tabla...
lord halo
Fratilor , m-am tot uitat pe netul aista . Aveti idee unde gasesc prelatele al;ea de cauciuc?
bartro
QUOTE (lord halo @ Jan 27 2010, 12:06 PM) *
si sa le fur bucuria de a gusta din iarna asta bogata... unsure.gif Cine stie cand vom mai vedea asa zapada ...?! cool.gif

Bicicleta aia ocupa totusi mult loc in curtea laugh.gif
TiL
QUOTE (lord halo @ Jan 28 2010, 09:57 AM) *
Fratilor , m-am tot uitat pe netul aista . Aveti idee unde gasesc prelatele al;ea de cauciuc?

Am luat din targ Vitan prin vara, aveau trei feluri atunci:

- una textila, sanatoasa, made in RO, cum se faceau pe vremuri - ~160 ron
- doua "cauciucate", adica: ceva gen vinilin subtire la exterior si textil sintetic subtire la interior, sa protejeze vopseaua, ~90 ron

Asta din urma e ok pt ca nu intra apa sub ea deloc, dar nu e prea rezistenta.

05aBi
CITAT(TiL @ Jan 28 2010, 11:12 AM) *
- doua "cauciucate", adica: ceva gen vinilin subtire la exterior si textil sintetic subtire la interior, sa protejeze vopseaua, ~90 ron

Asta din urma e ok pt ca nu intra apa sub ea deloc, dar nu e prea rezistenta.

Intr-o vara am cumparat 3 prelate din acelea de vinilin. biggrin.gif

Am cautat un mester sa-mi faca o prelata dupa dimensiunile masini, din material textil, impermeabila, dar deocamdata n-am gasit nimic ...
TiL
Eh, sa nu exageram, presupun ca o foloseai des ... sau joaca pustimea fotbal pe masina ta? Eu spuneam sa puna daca nu foloseste masina mai mult timp. A mea se tine inca ok, am dezvelit masina de maxim 10 ori din vara pana acuma. Problema-i ca mi-au ciupit-o gainile wallbash.gif , vinilinul ala se rupe usor.

Vezi ca erau textile sanatoase in targ, cum spuneam mai sus, facute la Buzau parca.
Presupun ca masina se umezeste doar in locurile atinse de prelata, dar nu curge apa sub ea, la prelata textila.
05aBi
CITAT(TiL @ Jan 28 2010, 01:14 PM) *
Eh, sa nu exageram, presupun ca o foloseai des ... sau joaca pustimea fotbal pe masina ta? Eu spuneam sa puna daca nu foloseste masina mai mult timp. A mea se tine inca ok, am dezvelit masina de maxim 10 ori din vara pana acuma. Problema-i ca mi-au ciupit-o gainile wallbash.gif , vinilinul ala se rupe usor.

Cateodata tineam masina in soare, cu prelata pe ea, iar atunci cand vroiam sa o dau jos de pe masina, puful acela de sub prelata ramanea lipit de masina, iar prelata ramaneam cu ea in mana unde trageam. laugh.gif Numai zic ca dupa un vanticel mai serios dupa o zi caniculara, prelata se rupea pe alocuri ...
Daca era sa fi jucat pustimea forbal pe ea numai tastam aici.
lord halo
cool.gif
am crezut ca te referi la cea rosie... rolleyes.gif
lord halo
Baiatul lui tata wub.gif inainte sa plece in tabara la Gaesti ... rolleyes.gif
ionusunt
frumos exemplar. l-ai vandut pana la urma ?
xox
Frumos foc wub.gif
lord halo
Nu mi s-a confirmat mutarea , asa ca deocamdata l-am trimis in tabara la o cura de SPA ... cool.gif .
Mihai_AMD
da,azi noapte am ajuns cu bine cu masina la mine la gaesti,deja ieri primisem niste telefoane de "sa o stapanesti sanatos" ...din pacate nu am cumparat-o,doar am adus-o la mine pt cateva saptamani pt niste "bibileli" smile.gif
am zis din pacate,pt ca chiar as fi dorit sa o cumpar,masina e exceptionala,trage bestial,tabla e foarte ok,iar micile lipsuri de la interior nu sunt lucruri care sa ma sperie la eventuala achizitionare...
lord halo
cool.gif
elvislorin
lord halo o intrebare am si eu: ai cumva o toba cu doua intrari de 50 mm?am nevoie pt batranul meu e28 2.8 din 85...merge si de 3.5
lord halo
N-am , imi pare rau .
lord halo
cool.gif
AxY Jamaicanu
frumos, nu te-am vazut cu el in oras.
Mihai_AMD
prima plimbare mai lunga a e23-ului pe anu asta,cam repejor BMW e30 Cabrio.gif
tomado e28 owner
N-ai prea reusit sa stabilizezi imaginea biggrin.gif
Mihai_AMD
CITAT(tomado e28 owner @ Feb 24 2011, 10:55 PM) *
N-ai prea reusit sa stabilizezi imaginea biggrin.gif

era drum de tara neasfaltat smile.gif)))))
io'sŪ
ohmy.gif si mergeai cu ~180???

cand aveam motorul de 2,8 pe baba, nici de-a-draq nu vroia sa treaca de 190-195 sad.gif am impresia ca si viteza maxima e cam aia (sau pe acolo)
Mihai_AMD
CITAT(io'sŪ @ Feb 25 2011, 01:39 AM) *

cand aveam motorul de 2,8 pe baba, nici de-a-draq nu vroia sa treaca de 190-195 sad.gif am impresia ca si viteza maxima e cam aia (sau pe acolo)

ei,am glumit...era drum asfaltat,intre constanta si tulcea,zona aia...dar nu am zis ca am mers eu,poza mi-a trimis-o lord.halo,ieri,cand a scos masina la o plimbare smile.gif
referitor la motor,trage fenomenal,pt un 2.8,zici ca e 3.5 biggrin.gif
iorgos
QUOTE (db85amd @ Feb 25 2011, 08:01 AM) *
QUOTE (io'sŪ @ Feb 25 2011, 01:39 AM) *

ei,am glumit...era drum asfaltat,intre constanta si tulcea,zona aia...dar nu am zis ca am mers eu,poza mi-a trimis-o lord.halo,ieri,cand a scos masina la o plimbare smile.gif
referitor la motor,trage fenomenal,pt un 2.8,zici ca e 3.5 biggrin.gif

Mihai daca motorul de 2.8 este in mintile lui, ai alta senzatie decat cu un 3.5

Vorbesc in cunostinta de cauza, avand cu ceva in urma ambele motorizarii dar pe E28, care este mult mai usoara decat E23.
lord halo
mai exact este portiunea de drum de la iesirea din Tariverde spre Constanta . E o vale lunga ce se preteaza pt o dezmortire ... cool.gif Mi-a venit ideea cu pozele cam spre final dar tot am apucat un 200 km/h . Am si motor de 3.5 pe e32 dar nu se compara . Cel de pe e23 2.8-ul este muuult deasupra si la demaraj si la reprize si la senzatie . Si nu stiu de ce!! nu mi se pare corect mad.gif
Mihai_AMD
CITAT(lord halo @ Feb 25 2011, 08:15 PM) *
mai exact este portiunea de drum de la iesirea din Tariverde spre Constanta . E o vale lunga ce se preteaza pt o dezmortire ... cool.gif Mi-a venit ideea cu pozele cam spre final dar tot am apucat un 200 km/h . Am si motor de 3.5 pe e32 dar nu se compara . Cel de pe e23 2.8-ul este muuult deasupra si la demaraj si la reprize si la senzatie . Si nu stiu de ce!! nu mi se pare corect mad.gif

nu uita ca ai 3.5 si pe e24,stai sa vezi show cand o iesi sasele la interval peste cateva luni..momentan se uita l amine cand fac partie smile.gif))
lord halo
rolleyes.gif uitasem de 3.5-ul de pe e34...ptiu !! cool.gif doar ca am aceeasi senzatie ...generatia rechinilor este parca mai supla decat cea a ursilor tongue.gif
xox
Nu pune toti ursii in aceeasi oala tongue.gif

PS: Ursii mananca peste nu? laugh.gif
lord halo
Ca o paranteza : am schimbat in sfarsit ambreiajul la e34 - de data asta nou ! si l-am testat un pic la drum biggrin.gif ...a salvat reputatia ursilor cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.