Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cum aduc in tara un BMW
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
butcky
Stie cineva daca pot sa intru in tara cu un BMW cumparat din Germania? Nu vreau sa inmatriculez masina ci vreau sa o dezmembrez. Ce trebuie sa fac ca sa intru cu ea in tara si sa nu platesc vama, taxe mari etc.

Va si spun despre ce e vorba tongue.gif Un e30 325i. wink.gif
georgem
Nu vad de ce sa nu poti intra... Cred ca sunt persoane pe forum care au facut de multe ori asta si iti pot confirma.
CRM112
Da, dar am impresia ca nu orice poate fi adus, in sensul ca trebuie sa aiba acolo numere+tuv.
Poate nu e relevant, dar ma uitam si eu mai demult la e32-uri si mi-a picat fisa dupa ce m-am uitat la mai multe anunturi si am vazut ca unele masini aveau numere, altele nu, si pareau a fi in parcuri de dezmembrari.
bartro
QUOTE (CRM112 @ Jan 9 2008, 08:14 AM) *
Da, dar am impresia ca nu orice poate fi adus, in sensul ca trebuie sa aiba acolo numere+tuv.
Poate nu e relevant, dar ma uitam si eu mai demult la e32-uri si mi-a picat fisa dupa ce m-am uitat la mai multe anunturi si am vazut ca unele masini aveau numere, altele nu, si pareau a fi in parcuri de dezmembrari.

Cand cumpari o masina in .de pot s-i pui placute de export, faci asigurare RCA, daca mai are TUV circuli fara probleme pana sa expire placute de export. Cam asa ceva.
316i
Toata operatia e mult mai simpla decat se crede. Buletinul e suficient. wink.gif
ionusunt
pai cum sa il aduci.cu buletinu in mana te duci in directia nord vest spre vama nadlag,treci in ungaria ,austria ,nemtia ....iei ursu ,pui numere provizorii ,si gata balciu.daca vrei sa o inscrii platesti taxa ,daca nu nu cred ca platesti nimic ....
aaa era sa uit sa iti iei bani la tine tongue.gif

BAFTA!
butcky
Vreau sa intru legal in tara si sa nu am probleme ca circul cu ea. Platesc asigurare, placute si tot ce trebuie! La vama nu ma intreaba ce fac cu masina?
io'sŪ
QUOTE (butcky @ Jan 9 2008, 05:02 PM) *
Vreau sa intru legal in tara si sa nu am probleme ca circul cu ea. Platesc asigurare, placute si tot ce trebuie! La vama nu ma intreaba ce fac cu masina?

nu !
o poti aduce si pe platforma daca nu vrei sa o inmatriculezi in .de
robert_tzara
dak vrei platforma pana in germania si inapoi call me!!! sau ai uitat ca am facut firma de tractari si transport biggrin.giftongue.gif
io'sŪ
QUOTE (robert_tzara @ Jan 10 2008, 06:03 PM) *
dak vrei platforma pana in germania si inapoi call me!!! sau ai uitat ca am facut firma de tractari si transport biggrin.giftongue.gif

aham... uite asa isi i-au uoamenii X5 biggrin.gif cool.gif
butcky
Nu vreau pe platforma decat daca nu am alte variante.

Plec in seara asta dar pentru alta masina. Merg sa vad si ursu si daca e il iau si pe ala wink.gif
butcky
Sunt la granita intre Ungaria si Austria (hotel Paprika). Ne-am oprit aici dupa un drum foarte obositor. Azi plecam spre Germania (Berlin). Am vb cu CCC - Calin si poate ne intalnim wink.gif Daca va spun cu ce masina am venit pana aici nu o sa credeti biggrin.gif Matiz! tongue.gif Din Arad pana aici nu am vazut nici un firicel de zapada. Zici ca-i primavara. Am iesit in tricou wink.gif

Sunt plecat cu Mihai (Mike - fostul moderator de pe bmwclub). Vrea sa-si ia masina. Ce credeti ca merita mai mult dintre:

BMW e46 cabrio facelift din 2003 318Ci (2000 cmc - 143 cp) INDIVIDUAL. E plin de optiuni: piele, navigatie, DVD, steptronik etc
MB ML 400 CDI din 2004 tot cu multe optiuni
MB C-classe diesel - am gasit mai multe

Sau ce credeti ca s-ar potrivi pt cineva de peste 2m, 35 ani tongue.gif Daca nu e BMW vrea diesel, neaparat cutie automata, navigatie si piele. E foarte nehotarat si ma sacaie pe mine sa-i dau sfaturi.
TiL
Cel mai bine isi ia un G-classe tongue.gif
Altfel, BMW.
stapanul ursilor
eu sunt pe la munchen in caz ca aveti nevoie de ceva cred ca stii nr meu daca nu da un pm si iti dau nr si vb....
brown.shark
QUOTE (TiL @ Jan 13 2008, 11:38 PM) *
Cel mai bine isi ia un G-classe tongue.gif
Altfel, BMW.

G-ul va fi masina si peste 20 de ani...si , sincer , daca are ceva extensii si roti , deja ...
jakal
eu am fost saptamina asta in NURBERG si nu am gasit decit 2 ursi in toate parcurile......unul 318..la 200 euro si un 2,5 la 700 euro....am inteles ca nu prea se mai gasesc.....dati-mi si mie un sfat cam in ce orase mai gasesc ....ca eu em plecat la ghici.....de fapt am luat hotararea de a pleca intr-o ora.....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.