QUOTE (bartro @ Jan 8 2008, 09:58 PM)

Eu personal as da bani astia ca sa acopara masina cu zapada pana la tavan lui ala care m-a ocupat locul de parcare la care am sapat eu o ora

Eu am fost prins inzapezit pe un loc de parcare pe partea cealalta a strazii. Am deszapezit masina din timp, imediat ce a incetat viscolul, ca sa pot pleca in caz de nevoie. Fiind ultima masina inainte de coltul strazii, am deszapezit in fata masinii spre intersectie, nu in lateral. Bineinteles ca n-am putut pleca pentru ca unde am deszapezit a parcat o masina 4x4 care a putut sa parcheze jumatate in zapada jumatate unde deszapezisem eu... Dar a doua zi am reusit sa-mi aduc masina pe partea mea de strada, facand schimb de locuri cu cine parcare se vis-a-vis pe partea mea de strada. Bineinteles locul de pe partea mea de strada nu era bine deszapezit, dat am reusit sa trec prin zapada sa intru pe loc.
QUOTE (TiL @ Jan 8 2008, 10:05 PM)

Si eu imi faceam griji duminica noaptea ca ajung in Bucuresti si n-am unde sa parchez. Din fericire am gasit doua locuri de unde fusesera scoase masini. Altfel as fi infipt-o pe o suprafata nedeszapezita, ca zapada era inca pufoasa.
Ai ocupat un loc la care cineva muncise sa deszapezeasca, nu-i asa?
Stiu insa cum e la tine, ai noroc daca gasesti un loc unde sa lasi masina indiferent de ora...