Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar pt E12
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Rares
caut punte fata (jug) pt motor M20 6 cilindri carburator.
Imi trebuie puntea cu suportii si tampoanele de la motor.
bartro
QUOTE (Rares @ Jan 8 2008, 03:06 PM) *

schimbi motorul sad.gif ?
Mihai_AMD

of doamne cat am cautat si eu asta vara cand am pus m20-ul pe masina..si cand te gandesti ca acu 2 ani am dus o caroserie de e12 520 '79 cu tot cu punte la fier...eram prea mandru de m10-ele meu atunci si nu credeam ca-l voi da jos vreodata rolleyes.gif daia am aruncat si puntea..si soarta:am dus si toba completa de la e12 520 ala,ca erau ff ruginite si acu caut evacuare de la chelioasa pana la jumate ca cea a motorului de e28 e cotita altfel si imi atinge de capatul drept al barei de directie............succes
Rares
QUOTE (bartro @ Jan 8 2008, 03:32 PM) *
schimbi motorul sad.gif ?

NICI VORBA! biggrin.gif

E pt un prieten. Trece de la M10 4 cil. 2000 cc carb la M20 6 cil. 2000cc inj.
Si are nevoie de jug. i-am zis ca pun pe forum, sa vedem...
bartro
QUOTE (Rares @ Jan 10 2008, 01:55 PM) *
NICI VORBA! biggrin.gif

E pt un prieten. Trece de la M10 4 cil. 2000 cc carb la M20 6 cil. 2000cc inj.
Si are nevoie de jug. i-am zis ca pun pe forum, sa vedem...

Mai bine pune o instalatia de injectie de un 318i pe motor asta de 2000cmc. Mai usor.
Rares
QUOTE (bartro @ Jan 10 2008, 02:12 PM) *
Mai bine pune o instalatia de injectie de un 318i pe motor asta de 2000cmc. Mai usor.

Deja exista motor complet (inst. el., debitmetrul, pompa benzina), cv 5+1, cardan, esapament, etc
Lipseste doar jugul. E cam tarziu sa se razgandeasca acuma. Plus ca motorul de 2000 4 cil era cam obosit deja...
TiL
plus ca are 6 cilindri wink.gif
bartro
QUOTE (TiL @ Jan 10 2008, 05:31 PM) *
plus ca are 6 cilindri wink.gif

Si 2 bujii mai mult de schimbat la service, 2 fise mai mult cu problemele lor potentiale, 4 supape un plus care pot fi stricati sau dereglati, segmenti, si cureaua de distributie in loc de lant wink.gif

M10B20 a scos peste 1000 de cai, cel de 2 litru merge fara probleme la un 140 de cai.

Daca motorul veche e lesinat da, altfel nu merite atat pentru a avea 2 cilindri in plus. Gata cu off-topic.

Up!
bytzu
am eu jug..de fapt am un e 12 cu totul, intr-o stare foarte buna..te intereseaza? 0724518181 Gabi
Rares
QUOTE (bytzu @ Jan 15 2008, 10:09 PM) *
am eu jug..de fapt am un e 12 cu totul, intr-o stare foarte buna..te intereseaza? 0724518181 Gabi

Spune-mi te rog ce e12 e? Si ce dotari are?
Daca e in stare asa buna cum zici, vinde masina. E pacat sa o desfaci bucati-bucatele.
Masina toata nu ma intereseaza, ca nu am ce face cu ea.

Daca te hotarasti sa o dezmembrezi, vorbim de jug.
lucian

il dezmembrezi? mi-ar trebuie un parbriz si o bara spate.
Rares
QUOTE (lucian @ Jan 16 2008, 01:13 PM) *
il dezmembrezi? mi-ar trebuie un parbriz si o bara spate.

OFF-topic:
1. Lucian, discutia era despre un jug si bytzu spunea ca are un e12 intreg, daca ma intereseaza. Nu a zis nimeni ca il dezembreaza. Cand vezi topic de la bytzu cu "Dezmembrez e12" atunci se poate discuta de piese si subansamble.
2. Nu e frumos sa te bagi in topicul altuia. eventual fa-ti si tu un topic si spune acolo "Caut parbriz si bara spate pt E12"

Destul off.

Up!
Mihai_AMD
QUOTE (Rares @ Jan 16 2008, 02:19 PM) *
OFF-topic:
1. Lucian, discutia era despre un jug si bytzu spunea ca are un e12 intreg, daca ma intereseaza. Nu a zis nimeni ca il dezembreaza. Cand vezi topic de la bytzu cu "Dezmembrez e12" atunci se poate discuta de piese si subansamble.
2. Nu e frumos sa te bagi in topicul altuia. eventual fa-ti si tu un topic si spune acolo "Caut parbriz si bara spate pt E12"

Destul off.

Up!

off topic si eu care la fel vroiam sa intreb daca il dezmembreaza...ma certai si pe mine tongue.gif
nu consider nelalocul ei intrebarea asta a lui lucian...au mai fost zeci de topicuri in care si-a gasit loc o intrebare off topic si in cazul asta,era mai la indemana si pt lucian si pt bytzu sa vada topicul,bytzu tot vedea aici discutia.
bytzu
mai, nu va mai certati, va rog..cum o da dezghetul va anunt..rares sa vina sa ia jugul, si fiecare ce-i trebuie...
Mihai_AMD
bytzu-le astept niste poze daca ai de la e12 pe db85amd@yahoo.com ,please!
TiL
bytzule, rares sta cam departe
Blitzu

Mda..eu sunt ala despre care zicea Rares ca-i tbuie jug, asa ca mi-am facut cont:D..deci, ai sau n-ai ?smile.gif
Rares

up! ^^^
lucian
QUOTE (Rares @ Jan 16 2008, 02:19 PM) *
OFF-topic:

Destul off.

Up!

bine sefu, nu se va mai repeta gresala. rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.