Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Compresor aer auto/moto
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Tytus
Stie cineva unde gasesc unu pe 220v?(pe 12v e plin satul) dar ceva mic de casa, nu industrial gen vulcanizare...10x smile.gif sau convertor 220v-12v priza-bricheta
brown.shark
QUOTE (Tytus @ Jan 4 2008, 01:29 PM) *
Stie cineva unde gasesc unu pe 220v?(pe 12v e plin satul) dar ceva mic de casa, nu industrial gen vulcanizare...10x smile.gif sau convertor 220v-12v priza-bricheta

ce treaba vrei sa faca? alege-ti toata gama de utilizari pe care crezi ce le vei avea pt el ca sa pot sa-ti dau o solutie . ce buget vrei sa aloci ? cite ore lucreaza pe luna ?
Tytus
blink.gif sa umfle roti de masina/moto ocazional?ore pe an poate biggrin.gif unul cat mai mic dar sa fie la 220v!10x
brown.shark
ti-am dat 2 PM ...no answer...esti sigur ca-ti trb compresor ?
Tytus
QUOTE (brown.shark @ Jan 4 2008, 10:35 PM) *
ti-am dat 2 PM ...no answer...esti sigur ca-ti trb compresor ?

1 ce am scris am scris pe forum, eu nu am secrete pe PM
2 am dat detaliile deja pe forum iar ma repet si nu prea imi place asta, daca ai o oferta,referitoare la un model/financiara, fa-o publica
3 calculatorul pentru mine e un mijloc de fun si informare ocazionala, nu un aparat de oxigen cu care stau legat tot timpul cu tuburi prin casa/bucatarie/buda
3 cred ca masinii/moto ii trebuieste acel compresor, eu si asa am gaze destule de la sarbatori laugh.gif
4 "sigur" nu imi trebuie decat sanatate, restul in viata se rezolva de la sine
5 compresor daca imi "trb", imi trebuieste in zile/luni nu in jumatate de ora de la apelul,non/oferta ta inca.Pleci cumva din tara?

Bafta smile.gif
brown.shark
QUOTE (Tytus @ Jan 4 2008, 11:33 PM) *
1 ce am scris am scris pe forum, eu nu am secrete pe PM
2 am dat detaliile deja pe forum iar ma repet si nu prea imi place asta, daca ai o oferta,referitoare la un model/financiara, fa-o publica
3 calculatorul pentru mine e un mijloc de fun si informare ocazionala, nu un aparat de oxigen cu care stau legat tot timpul cu tuburi prin casa/bucatarie/buda
3 cred ca masinii/moto ii trebuieste acel compresor, eu si asa am gaze destule de la sarbatori laugh.gif
4 "sigur" nu imi trebuie decat sanatate, restul in viata se rezolva de la sine
5 compresor daca imi "trb", imi trebuieste in zile/luni nu in jumatate de ora de la apelul,non/oferta ta inca.Pleci cumva din tara?

Bafta smile.gif

daca reuseam sa comunicam il puteam pune intr-un colet ce imi pleaca luni din germania .
Tytus
S-a rezolvat mult mai usor decat ma asteptam.Reteta:S-a folosit o salata formata din stecher 220v,spaghete duble pe post de fir electric,un ansamblu de circuite,rezistente etc pe post de condimente ,si o priza de bricheta de dacie desert ce zacea prin boxa mea,totul asezonat cu catering din Strada Maica Doamnei mag de electronice si mana priceputa a unui amic de-al meu respectiv bucatar electronist rolleyes.gif Totul cu un buget redus de iarna de 15RON cool.gif Acum micul meu compresor 12v zumzaie si mai abitir la 220v si stapanul ii cauta o prietena tuning pentru el gen azot laugh.gif
Se poate inchide,multumesc smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.