Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce model sunt aceste jante?
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
mario.b
Salutare, cat de curand imi voi termina masina si as dori sa imi cumpar niste jante, eu m-am gandit la Borbet A pentru ca imi plac foarte mult cum dau pe urs. Cautand niste masini pe net am vazut acest model de jante si imi plac la nebunie cum dau pe masina. Daca nu ma insel jante la fel a avut si marius KNS pe masina lui. Daca se poate sa imi spuneti si mie ce producator face aceste jante as fii recunascator. Multam anticipat http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lmllrjwnehxt
butcky
SCHMIDT - Space 1

http://www.german-wheels.com/produkte/data...eelpieces=1-tlg
316i
Alea care sunt pe masina din anunt si de care are si Marius sunt Borbet A de 9J.
butcky
Tu intrebai de jantele de pe masina? huh.gif
QUOTE (mario.b @ Jan 3 2008, 08:11 PM) *
eu m-am gandit la Borbet A pentru ca imi plac foarte mult cum dau pe urs...Daca se poate sa imi spuneti si mie ce producator face aceste jante ...
Te-ai gandit la Borbet A, dar nu stii cum arata ele? Ciudat...
mario.b
Ma refeream la cele de pe masina, stiu cum arata Borbet A dar nu eram sigur de ca acel model sant la fel, am crezut ca daca nu au acel centru cu "piulita" in care sa fie "B" acela mare sau sa scrie Borbet, nu sant borbet. Nu stiam daca sant acelasi model sau ceva diferit. Multam fain de raspunsuri.
316i
Vin cu ambele timpuri de capace si cel cu piulita mare si cel fara. Pe cel fara piulita scrie embossed borbet.
alexb32
capac cu piulita sau nu .... 9J Rulzz thumbup.gif
mario.b
QUOTE (316i @ Jan 4 2008, 02:43 PM) *
Vin cu ambele timpuri de capace si cel cu piulita mare si cel fara. Pe cel fara piulita scrie embossed borbet.

Ca tot m-am uitat la masina din imaginea de la semnatura ta, crezi ca as putea gasi sticle separate de Hella negre??? eventual cu tinta de la faza lunga, eu vreau sa imi iau acum niste helle dar cu geamuri clare si angel pe neon, ma gandesc ca se vad mai bine cele fumurii.
316i
Vorbeste cu da_joint, el si-a facut farurile smoked si au iesit foarte bine. wink.gif
florin83
QUOTE (mario.b @ Jan 4 2008, 03:54 PM) *
Ca tot m-am uitat la masina din imaginea de la semnatura ta, crezi ca as putea gasi sticle separate de Hella negre??? eventual cu tinta de la faza lunga, eu vreau sa imi iau acum niste helle dar cu geamuri clare si angel pe neon, ma gandesc ca se vad mai bine cele fumurii.

nu e sticla neagra.
la cel de faza scurta e oglinda din jurul lupei neagra, iar la faza lunga e o cruce neagra in mijlocul farului si este reflectata in oglinda farului si de aici culoarea..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.