Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CUMPAR URS COUPE
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
bimmer3
CUMPAR URS COUPE - orice capacitate, nu conteaza
Ce ma intereseaza:
-In primul rand tabla tipla si linia masinii la fel
-Dreapta la serii, sa treaca la RAR
-mecanica nu ma intereseaza, poate sa aiba motorul blocat
ofer maxim 3000
sunt din bucuresti
Va rog poze la razvantica@yahoo.com
powerbmw2001
QUOTE (bimmer3 @ Dec 28 2007, 05:46 PM) *
CUMPAR URS COUPE - orice capacitate, nu conteaza
Ce ma intereseaza:
-In primul rand tabla tipla si linia masinii la fel
-Dreapta la serii, sa treaca la RAR
-mecanica nu ma intereseaza, poate sa aiba motorul blocat
ofer maxim 3000
sunt din bucuresti
Va rog poze la razvantica@yahoo.com

am eu un 320 din 86
e dreapta peste tot vreau 2500 daca esti interesat 0744618797 si iti trimit poze
bimmer3
am vb la tel..
MARI_NSL
am un e30 din 89 . masina impecabila . fara rugina . motor 1.6M40 . scaune recaro .suspensie sport . arcuri h&r si amortizoare koni . folie lummar ..etc mai multe detalii la telefon : 0721502430 . masina este drapta si pe serii si pe tabla .si pe ce vrei tu . Pret 3000 de euro .
bimmer3
QUOTE (MARI_NSL @ Jan 7 2008, 11:27 PM) *
am un e30 din 89 . masina impecabila . fara rugina . motor 1.6M40 . scaune recaro .suspensie sport . arcuri h&r si amortizoare koni . folie lummar ..etc mai multe detalii la telefon : 0721502430 . masina este drapta si pe serii si pe tabla .si pe ce vrei tu . Pret 3000 de euro .

am vb la tel..daca treci motorul in carte sau il pui p-ala vechi si vrei s-o vinzi da un tel
bafta
ionusunt
QUOTE (MARI_NSL @ Jan 7 2008, 11:27 PM) *

vinzi cumva fusta spate ?
MARI_NSL
salut nu vand fusta wink.gif
ionusunt
macar poti sa imi zici ce natie e ?de cine e facuta ?oi gasi-o pe undeva ?
sorry de atata off
io'sŪ
QUOTE (ionusunt @ Jan 23 2008, 12:45 AM) *
macar poti sa imi zici ce natie e ?de cine e facuta ?oi gasi-o pe undeva ?
sorry de atata off

cred ca direct e din fibra, dar e frumos modelul
ionusunt
stiu.si vine la fix cu ce am eu pe fatza...+aia a mea nu prea mai e intreaga in urma taxiului care s-a oprit in mine la cedeaza............
haristeas51
offtopic.gif spoileru spate dupa E30-u acela este de la Zender. @ionusunt vezi ca e cineva pe 4tuning.ro care vinde un kit complet de la zender pt. e30 cu ~200 de euro ...
ionusunt
kitul acela contine si acea fusta ?frate-miu vorbise cu baiatul care il are,si avea la el 2 fuste spate.daca e asa m-am scos biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.