Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand jante RIAL "15 + cauciucuri
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
butcky
M-am hotarat sa vand jantele! Poze gasiti aici: http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtop...ost&p=59872

Sunt pe "15, au toate capacele, cauciucurile sunt ok si au fost echilibrate.

Nu pot sa zic un pret sad.gif Sigur cer mai mult decat mi-ar oferi cineva asa ca astept oferte pe PM sau sunati-ma la 0722.526.534 / 0766.350.450 mail: stefanbutca@yahoo.com
butcky
UP!!!!
bartro
QUOTE (butcky @ Jan 1 2008, 10:57 PM) *
UP!!!!

Intrebare pentru forumisti, o fi potriviti pentru 2002-ul? Ca aspect, adica. Astept pareri..
butcky

DE VANZARE RIAL-urile!!! Pret negociabil!!!
TiL
Bart, eu zic ca ar da bine pe orice BMW.
evildeath
sunt in 4 prezoane banuiesc...nu?tongue.gif
butcky
4x100
MeHigh
mie imi fac cu ochiul cauciucurile....
butcky
Nu le dau separat. Rotile sunt echilibrate. Daca le vrei asa cum sunt call me si negociem wink.gif
MeHigh
tocmai ce mi-am luat jante pt E34, 5x120 , oricum succes la vanzare
jakal
jantele au ajuns pe la ploiesti pe un urs alb?? sau ma inseala memoria..... unsure.gif
butcky
Da! Cu nr de Spania! wink.gif
jakal
QUOTE (butcky @ Mar 25 2008, 03:01 AM) *
Da! Cu nr de Spania! wink.gif

aha....e un prieten de-al meu....pica bine pe masina......frumoase..... wink.gif
butcky
QUOTE (jakal @ Mar 24 2008, 05:31 PM) *
aha....e un prieten de-al meu....pica bine pe masina......frumoase..... wink.gif

Baga si tu o poza daca poti sa-i faci. Sunt curios cum arata pe masina. Eu nu le-am pus pe a mea. sad.gif Sincer, imi cam pare rau ca le-am dat, dar aveam niste datorii.
jakal
ok....dar sa il prind pe ziua,ca noi ne intinlim mai mult seara si nu o sa iasa bine....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.