Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vreau sa-mi fac site
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
butcky
Vreau sa-mi fac site (de fapt e vb de 2 site-uri). Cine se pricepe la web design? Sau stiti unde pot sa le fac mai ieftin? unsure.gif

Am vorbit cu un baiat care mi-a facut logo-urile la firme, mi-a aratat cateva site-uri facute de el dar cand mi-a spus preturile era sa lesin sad.gif Cu banii aia imi luam un urs dry.gif
Ce mi-a placut mult e ca poti sa-ti administrezi singur site-ul. Sa schimbi date, preturi, sa stergi/adaugi texte etc. Nu stiu daca toti pot sa-ti ofere serviciul asta. Dar totusi pretul e exagerat! El o crede ca am fabrica de bani... huh.gif
robert_tzara
suna-ma si poate ne intelegem tongue.gif
alexutzu
de ce nu cauti niste dexteri din astia care o freaca toata ziua si se pricep totusi pe capitolul web??
butcky
Unde??? conf (8).gif
Shark
Eu ma ocup cu site-uri web, design, etc. Hai sa vb pe PM. Imi zici exact ce anume vrei sa faci si apoi ne sfatuim, sa vedem ce iese. Oricum, sunt diverse metode sa mai dai jos din pret, oricare ar fi el. Depinde si ce vrei ... Oricum, vorbim noi!
alexutzu
QUOTE (butcky @ Dec 24 2007, 08:24 PM) *
Unde??? conf (8).gif

nu pot sa cred ca in toata lista ta de messenger nu ai cel putin 2 dexteri
butcky
Nu stau sa dau mass-uri ca sa intreb sad.gif
Am vb cu Shark si vb dupa sarbatori wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.