Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 2002 turbo restaurat
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Old generation
bartro
http://www.bmw2002.co.uk/cotm/cotm_nov_07.html
BBo
ok.gif Foaaaarte fain ! Piesele din compartimentul motor exemplifica cel mai bine modul de tehnica germana gandita bine. wub.gif
316i
Mint condition. smile.gif
io'sŪ
hmm.. ce putere au motoarele astea? (stock)
p!*da de masina ! smile.gif
bartro
QUOTE (io`s @ Dec 18 2007, 11:15 PM) *
hmm.. ce putere au motoarele astea? (stock)
p!*da de masina ! smile.gif

cam 170 sau 175 cai tin minte. 1990 cmc M10, raport compresie scazut. Injectie mechanica kugelfischer multipunct de la 2002tii, turbina kkk si gata diablo.gif
io'sŪ
QUOTE (bartro @ Dec 19 2007, 12:01 AM) *
cam 170 sau 175 cai tin minte. 1990 cmc M10, raport compresie scazut. Injectie mechanica kugelfischer multipunct de la 2002tii, turbina kkk si gata diablo.gif

hmm.. am impresia ca la baza acestui motor, bmw in anii '80 au concurat in F1 cu bestia aia de 1350 hp ohmy.gif de nu mia aveau adversar si au trebuit astia sa interzica motoarele turbo in F1 laugh.gif
bartro
QUOTE (io`s @ Dec 19 2007, 12:23 AM) *
hmm.. am impresia ca la baza acestui motor, bmw in anii '80 au concurat in F1 cu bestia aia de 1350 hp ohmy.gif de nu mia aveau adversar si au trebuit astia sa interzica motoarele turbo in F1 laugh.gif

Tot M10 era si asta, numai de 1500cmc daca nu ma insel. Cred ca pana atunci au invatat mult despre turbo, 2002turbo a fost primul masina produs in serie cu turbina parca si era cam violent din cat am inteles la turbo lag si trecere de turatie joase pana intre turbo. Pana o anumite turatia era mai lent decat un 2002 normal si apoi brusc devine avion. Pe baza de M10 e facut si M30, au audaugat 2 cilindrii. A fost baza de un succes fenomenal.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.