Darren
Dec 16 2005, 07:15 PM
Amortizoarele sau bucsele la amortizoare duse. Sau unghiurile de prost gust. Alege tu care vrei. Presupunand ca rotile sunt cat de cat drepte.
uwe
Dec 16 2005, 07:41 PM
si la mine topaie la plecari violente dar numai si numai pe asfalt ud
daca e uscat nu mai topaie
la mine la birou mai am 3 colegi tot cu ursi si...e la fel si la ei
la tine cum e???
525da
Dec 16 2005, 07:53 PM
QUOTE (jaffar)
de ce tzopaie ?
De fericire ca vin sarbatorile si-o mai lasi un pic sa se odihneasca!
Scuze daca am facut o gluma de prost gust cand tu esti suparat!Mea culpa!
Oricum nu sunt in stare sa-ti spun ceva pertinent...nici nu stiu cum arata o bucsa
Robert
Dec 16 2005, 09:15 PM
Parca am mai discutat candva subiectul asta... nu mai stiu daca tot cu tine sau nu.
Este un "feature" specific suspensiilor spare cu semi-trailing arm. Din cate am inteles, explicatia consta in variantia de aderenta ce rezulta variatia unghiurilor pe care le face roata cu solul, la demaraj, in conditiile unei punti slab incarcate. Poti gasi metode sa-l diminuezi (anumite dimensiuni / profile de pneuri reduc fenomenul, busci mai putin flexibile iarasi ajuta). Sau, cel mai simplu, incarci puntea.
316i
Dec 16 2005, 10:14 PM
Hm..deocamdata n-am bara stabilizatoare pe spate...si nu tzopaie, nu nimic.Bucsile care sunt pe basculele cu discuri sunt de 3 ori mai bune (aproape noi) decat alea de la basculele cu tamburi. Dupa anul nou pun si bara stabilizatoare pe spate si revin cu constatari.
Gabi_323i
Dec 22 2005, 06:42 PM
QUOTE (316i)
Hm..deocamdata n-am bara stabilizatoare pe spate...si nu tzopaie, nu nimic.Bucsile care sunt pe basculele cu discuri sunt de 3 ori mai bune (aproape noi) decat alea de la basculele cu tamburi. Dupa anul nou pun si bara stabilizatoare pe spate si revin cu constatari. :D
nu tzopaie, nici nu da scartz
316i
Dec 22 2005, 09:06 PM
Da ma...ce sa fac, ma descurc si eu cum pot cu toti aia 108 cai. :finger: