Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Montare kit (exterior) ix
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
butcky
Stie cineva unde pot monta un kit de ix pe un urs care nu e ix? Un prieten vrea sa-si monteze si nu stie pe nimeni care sa-l ajute sad.gif Contra cost, normal... tongue.gif

Daca stiti pe cineva anuntati-ma. Merci!
brown.shark
in ce consta kit-ul ? ar fi bine sa verificati daca sint toate piesele care trebuie , sa nu stea cu masina desfacuta sa astepte vreo piesa . ar fi bine sa verificati si daca nu sint ceva suporti suplimentari sudati pe caroserie .

off: oricum pt vremea aia un avion de masina...care e f buna si azi...
florin83
QUOTE (brown.shark @ Dec 18 2007, 08:37 AM) *
in ce consta kit-ul ? ar fi bine sa verificati daca sint toate piesele care trebuie , sa nu stea cu masina desfacuta sa astepte vreo piesa
. ar fi bine sa verificati si daca nu sint ceva suporti suplimentari sudati pe caroserie

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=51&fg=20

piesele 1,2,3.

teoretic mai trebuie clipsurile si sablonul dupa care sa dai gaurile in aripi si prag, dar se pot si lipi.
nu e nimic sudat pe caroserie.
brown.shark
eu am inteles ca vrea sa-l faca 4 x 4 ... . scuze daca am gresit .
TiL
Nu cred ca vrea sa-l faca ix.
Chiar, oare e posibil sa faci ix un urs obisnuit?
e30-DPX
din pacate tin sa va spun ca nu se paote pt ca locasul udne vine cutia la IX este special facut pt ix... este mult mai mare in dreptul cutiei de transfer...are gaurile mult mai in spate deci parerea mea este ca n use paote monta IX pe o masian normala.
316i
Am un prieten care a facut din urs normal, ix si merge foarte bine de cativa ani, zi de zi. Tinichgiu, modificat tunelul ca sa incapa caseta de transfer si there you go.
butcky
Sunt multe diferente intre e30 simplu si ix (de la oalele fata pana la mocheta din interior wink.gif ) si nu cred ca sta cineva sa munceasca atata.

Pe mine ma intereseaza montarea unui kit de ix pe un e30 simplu. Kit-ul, pentru cine nu a inteles, consta in praguri si buzele (bandourile) care vin pe aripi. Omul are tot kit-ul si toate clemele. Nu stie nimeni unde se poate monta? Repet - contra bani, nu moka tongue.gif

http://img50.imageshack.us/img50/7599/325ix75gk.jpg
http://img109.imageshack.us/img109/2927/touring000083oc.jpg
io'sŪ
am modificat eu titlu' sa nu se mai creeze confuzii wink.gif
butcky
Nu ma ajuta nimeni? sad.gif
brown.shark
QUOTE (butcky @ Dec 21 2007, 12:17 AM) *
Nu ma ajuta nimeni? sad.gif

n-are stare ? nu prea e sezon de asa lucrare . trb sa se usuce bine caroseria , vopseaua la gauri , ceara , nu-i trb de 20 suruburi de rigips...cit vrea sa dea ?
butcky
QUOTE (brown.shark @ Dec 21 2007, 12:27 AM) *
n-are stare ? nu prea e sezon de asa lucrare . trb sa se usuce bine caroseria , vopseaua la gauri , ceara , nu-i trb de 20 suruburi de rigips...cit vrea sa dea ?

Pai nu stiu catvrea sa dea. Nu e bogat omul ca are un amarat de 318i din 85. Daca stii pe cineva spune-mi pe PM si ii dau nr de telefon wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.