Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BMW E21 lovit de tramvai
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
brown.shark
cu scuzele de rigoare , rog vreun coleg care-l cunoaste pe proprietarul bmw-ului e21 rosu lovit de tramvai sa ma ajute sa-l contactez . multumesc anticipat pt ajutor .
io'sŪ
ca o completare: pe linia tramvaiului 41 , intre militari si crangasi
316i
Mai bine scrie si tu numarul masinii...ar fi mai usor de identificat, nu e un singur e21 rosu in bucuresti.
manole74
B-xx- VXX
INTERCEPTOR
tramvaiul asta 41 face victime tongue.gif la mine a fost intre militari si dr taberei
brown.shark
B-01-SAX
ionusunt
daca cumva masina e rosie cu jante rial in spite negre,propietarul sta cum intrii in pasaj la muncii dinspre obor in blocul din dreapta la ultima scara inainte de pasaj si de terminarea randului de blocuri. o tot vedeam acolo,inainte era un pic lovita pe stanga sub geamul spate ,
brown.shark
merci mult . sa speram ca intra pe vreun forum ca altfel slabe sanse sa pot da de el .
haifisch
sper sa nu fie ala de care zici tu ionusunt blink.gif....nu de alta dar apreciam f mult masina aia

e B 01 SOX aia de la pasaj
316i
Da, asa e, aia din muncii e SOX. Frumoasa foc.
ionusunt
am vazut-o si la tv era urcata pe un refugiu sad.gif aia e mellow.gif
Gabi_323i
nu stiu ce ziceti voi ca eu ieri am vazut masina respectiva in parcare unde e de obicei, parca sa zic ca era ceva julita pe partea stanga
bartro
QUOTE (Gabi_323i @ Dec 20 2007, 10:18 AM) *
nu stiu ce ziceti voi ca eu ieri am vazut masina respectiva in parcare unde e de obicei, parca sa zic ca era ceva julita pe partea stanga

Am vazut acuma cativa luni una bucata E21 rosul lovit parca frontal la pta de gaulle la cladira aia de sticla. Eram cu 2002 si am zis masina 'bravo, mai ai ingropat una mai mica ca tine'. Daca tot acolo e, e de ceva timp si nu sa circule cu tramvai acolo.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.