Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cunoaste cineva pe cineva care se pricepe la cutii automate ?
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 5 > E28
ionusunt
cutia lui evildeath pierde ulei,din cate am inteles pierdea de mai demult dar f putin,el a tot mers cu ea,pana aseara cand a inceput o simptoma de genul abreiajului care patineaza,si dupa ce a lasat-o 2 ore in parcare era balta de ulei sub ea,nu stiu exact de la ce,m-a sunat acum m-a rugat sa pun acest post.asa ca cine cunoaste pe cineva sau cine se pricepe la cutii automate e binevenit cu orice sfat.
bartro
QUOTE (ionusunt @ Dec 15 2007, 04:48 PM) *
cutia lui evildeath pierde ulei,din cate am inteles pierdea de mai demult dar f putin,el a tot mers cu ea,pana aseara cand a inceput o simptoma de genul abreiajului care patineaza,si dupa ce a lasat-o 2 ore in parcare era balta de ulei sub ea,nu stiu exact de la ce,m-a sunat acum m-a rugat sa pun acest post.asa ca cine cunoaste pe cineva sau cine se pricepe la cutii automate e binevenit cu orice sfat.

Ambreiaj patineaza daca nu mai are ulei destul. A rezolvat cu furtunele? Poate are TiL ceva la oferta, ca dezmembreaza un E28 cu cutie automata. Trebuie vazut in primul rand unde pierde ulei. Mai are garantie la reparatie?
evildeath
QUOTE (bartro @ Dec 15 2007, 09:55 PM) *
Ambreiaj patineaza daca nu mai are ulei destul. A rezolvat cu furtunele? Poate are TiL ceva la oferta, ca dezmembreaza un E28 cu cutie automata. Trebuie vazut in primul rand unde pierde ulei. Mai are garantie la reparatie?

nu mai am garantie ...sad.gif si nici nu prea am unde sa vad pe unde pierde...cer e ca am lasat picaturi de ulei pe calea victoriei sad.gif....automata de la til are futunele pe partea stanga cum te uiti la masina eu le am pe partea dreapta...sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.