TiL
Dec 11 2007, 01:09 PM
Caut filtre pentru 2.5 si, cu toate ca si cel mai scump filtru e mai ieftin decat orice filtru pentru diesel, vreau sa stiu daca merita sa platesc pret dublu sau chiar triplu fata de alta marca.
Ce recomandati si ce NU recomandati intre: MANN-FILTER, ALCO, DELPHI, KNECHT?
PS, filtrul de ulei DELPHI e 10ron

Sigur il tai de pe lista.
In afara de cele de mai sus puteti veni cu recomandari sau contraindicatii pentru alte marci, ca sa stim si noi.
manole74
Dec 11 2007, 01:38 PM
La filtrele de aer mai exista si Hengst, care se pare ca asigura un air-flow mai bun, Champion, iar daca vrei filtru adevarat, ia un KN pe care sa il pui in cutia originala! Fereste-te de no-nameuri si de cele suspect de ieftine! Cati bani dai atata peste iei! Binenteles ca nu e regula ca tot ce e scump sa fie si bun.......
georgem
Dec 11 2007, 02:07 PM
Eu folosesc Mann sau Mahle, depinde ce gasesc cand cumpar.
Sorin
Dec 11 2007, 02:19 PM
Hengst si Mann rulles
K&N este mult mai restrictiv decat cele de mai sus chiar daca e in cutia originala... am vazut la un moment dat un test intre filtrele in cutie
316i
Dec 11 2007, 03:24 PM
+1 la ce a zis Sorin.
81DMC77
Dec 11 2007, 03:31 PM
Numai Purolator folosesc. La ambele masini.
BBo
Dec 11 2007, 05:03 PM
Mahle=Knecht (au fuzionat)
Nu prea exista diferenta vizibila intre ele... am avut si Mann si Hengst. Acum am Knecht si am o vaga senzatie ca nu se murdareste la fel de repede ca celelalte. Poate e si de la vremea mai umeda si nu e prea mult praf in aer...
io'sŪ
Dec 11 2007, 05:09 PM
QUOTE (TiL @ Dec 11 2007, 01:09 PM)

Caut filtre pentru 2.5 si, cu toate ca si cel mai scump filtru e mai ieftin decat orice filtru pentru diesel, vreau sa stiu daca merita sa platesc pret dublu sau chiar triplu fata de alta marca.
Ce recomandati si ce NU recomandati intre:
MANN-FILTER, ALCO, DELPHI,
KNECHT?
PS, filtrul de ulei DELPHI e 10ron

Sigur il tai de pe lista.
In afara de cele de mai sus puteti veni cu recomandari sau contraindicatii pentru alte marci, ca sa stim si noi.
despre DELPHI stiu ca la baza firma e americana, am avut acumulator la e36 si am fost ft multumit, dar sa nu comparam acumulatorii cu filtrele
TiL
Dec 11 2007, 05:45 PM
Am comandat: filtrul de ulei KNECHT, filtru combustibil MANN si filtru aer Delphi.
brown.shark
Dec 11 2007, 05:45 PM
nu zice nimeni nimic despre faptul ca una e renumele marcii si alta e sa ai acelasi produs fabricat in germania si in india....(asta doar ca exemplu , n-am nimic cu indienii) din pacate atunci cind ceri certificat de origine...se stinge lumina...
comisaru
Dec 13 2007, 08:55 AM
Mann are cel mai bun renume in domeniul filtrelor si este de prim montaj pentru multe marci auto. Bosch e si el pe-acolo. Nu subestimati totusi filtrele Delphi(Delphi printre altele e un producator de sisteme diesel).
316i
Dec 13 2007, 01:46 PM
Bine-bine, dar Deplhi de la noi are aceeasi calitate ca Deplhi de la ei?
TiL
Dec 13 2007, 03:25 PM
Vanzatorul mi-a spus ca pot sa iau orice atat timp cat le schimb la timp. Am preferat totusi ca filtrul de benzina, care se schimba rar, sa fie MANN.
Intre timp... cred ca soarecii au mancat filtrul de ulei KNECHT si cel de benzina MANN din depozitul din care urma sa-l aduca

Apar pe stoc dar nu-s de gasit. Am insistat pentru MANN dar pentru ulei am luat ALCO...
Sorin
Dec 13 2007, 04:09 PM
asa se intampla la case mai mari
Azeea
Dec 14 2007, 09:38 AM
am folosit filtru de motorina DELPHI, pe motive de pret scazut si am fost multumit. ultima oara am folosit MANN ca d-asta am gasit (si probabil voi ramane la marca asta si pt ulei). Pt aer folosesc PURULATOR.
laur
Dec 16 2007, 04:41 PM
MANN e o marca destul de buna..te sfatuiesc sa o folosesti sau .. UFI
TiL
Dec 16 2007, 11:57 PM
Ei, sa va spun ce am primit... vineri ma suna omul: "Au venit filtrele, ghici de scrie pe filtrul MANN-FILTER: Made in China"
Pe cutie scrie despre MANN+HUMMEL GMBH China, MANN+HUMMEL GMBH Argentina, Brasil, Espagna, Czeck Republic si cam atat. Deci pentru tari mai "exotice". E ultima data cand platesc dublu pentru MANN
bartro
Dec 17 2007, 08:42 AM
QUOTE (TiL @ Dec 16 2007, 11:57 PM)

Ei, sa va spun ce am primit... vineri ma suna omul: "Au venit filtrele, ghici de scrie pe filtrul MANN-FILTER: Made in China"
Pe cutie scrie despre MANN+HUMMEL GMBH China, MANN+HUMMEL GMBH Argentina, Brasil, Espagna, Czeck Republic si cam atat. Deci pentru tari mai "exotice". E ultima data cand platesc dublu pentru MANN

Si chinezi fac lucruri bune. Numai in .ro ajunge cele mai proaste produse ca asa cere piata. Nu pot sa spun nimic in legatura cu filtrul tau, bineinteles. Uni zic si bere Heineken facut in Olanda e mai bun decat cel facut aici, alti zic ca e doar subiectiv.
io'sŪ
Dec 17 2007, 01:48 PM
QUOTE (bartro @ Dec 17 2007, 08:42 AM)

Si chinezi fac lucruri bune. Numai in .ro ajunge cele mai proaste produse ca asa cere piata. Nu pot sa spun nimic in legatura cu filtrul tau, bineinteles. Uni zic si bere Heineken facut in Olanda e mai bun decat cel facut aici, alti zic ca e doar subiectiv.
eu zic ca nu e nici o diferenta, amandoua sunt la fel de bune... ah... ba e diferenta.. de pret, normal

radue36
Apr 5 2008, 04:09 PM
exclusiv mann
elzorabm
Apr 11 2008, 12:11 AM
QUOTE (radue36 @ Apr 5 2008, 05:09 PM)

exclusiv mann

si aia de la delphi fac lucruri bune...eu am lucrat la ei la o divizie de cablaje auto...sunt foarte corecti in ceea ce priveste materia prima de obicei folosesc marfa de cea mai buna calitate...si au gama larga de produse...auto.... drept comparatie instalatia electrica de pe e classe...mercedes...este facuta in arad...........si ce multumiti sunt oameni de masina asta....Noua ne place sa dam o groaza de bani pe produse scumpe si atat.....calitate...discutabil si sunt multe cazurile in care dai o groaza de bani pe nishte gunoaie pe care nici macar nu shtim sa le pronuntam numele....doar ca mesteru ''gigi'' din capatul strazi a zis ca sunt ''the best'', o sa ramaneti mirati ca platiti o groaza de bani...pe acelasi filtru doar ca are culoarea diferita si un ambalaj mai incantator....asa ca atentie inca o data...."bmw rules"
PushtiulK
Nov 15 2008, 01:31 PM
tinand cont ca fac revizia la 10.000 km (ulei + toate filtrele (benzina, ulei, polen)) am pus numai filtre bosch pe masina si nu am am avut probleme. filtru de aer il curat din 7000 in 7000 de km pt ca este k&n
David
Aug 19 2009, 10:33 PM
MANN rules, in tot ce tine de filtre!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.