Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar interior e12 stare buna
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
matei
Salut, ma intereseaza sa cumpar un interior intretinut de e12. Stiu ca asa ceva este rar dar am zis sa-mi incerc norocul. Astept oferte.
evildeath
stiu eu un baiat il cheama raymond si are preturi mici..........smile.gif) e mai umflatel de felu lui da director sigur e:)) (offtopic)
ledocteur
QUOTE (evildeath @ Dec 6 2007, 11:23 PM) *
stiu eu un baiat il cheama raymond si are preturi mici..........smile.gif) e mai umflatel de felu lui da director sigur e:)) (offtopic)

bai sackule. d c nu cauti pe ebay? ca la noi cam greu cu astea...
matei
Pai pentru ca te rupe la bani sa le aduci. Asa cumpar o masina cu 500 euro praf dar cu interior bun din austria...am zis insa sa vad poate are cineva.
MAD520
absolut tot ce este in interior vrei ?
eu am bord complet, am fete de usi..... am mai multe...
matei
Da, ma intereseaza cam tot, in funtie de ce stare sunt. Ai poze, ceva?
MAD520
0723949736 Vorbim, vii, vezi si pe urma mai discutam.
ionusunt
da nu ti luasei domnule matei fete de usi ?
sau sunt informat prost ? bord la bavaria ce se mai aude ?tongue.gif
TiL
Mad si-a pus de E28, cred ca interiorul de E12 era in stare (f)buna.
matei
Bord imi iau de la bavaria dar torpedoul nu se mai fabrica de exemplu, iar fetele alea de usi le luasem pt un interior care s-a dovedit a fi prost.
Sa vad acum ce gasesc...
87POU
QUOTE (matei @ Dec 7 2007, 08:23 PM) *
Bord imi iau de la bavaria dar torpedoul nu se mai fabrica de exemplu, iar fetele alea de usi le luasem pt un interior care s-a dovedit a fi prost.
Sa vad acum ce gasesc...

poate te intereseaza o bancheta pentru E12 pentru 2 locuri in spate.si am impresia k este din piele.dak te intereseaza pun poze.
ionusunt
QUOTE (87POU @ Dec 13 2007, 12:35 PM) *
poate te intereseaza o bancheta pentru E12 pentru 2 locuri in spate.si am impresia k este din piele.dak te intereseaza pun poze.

cum adica ? o fi de cs poate blink.gif
Mihai_AMD
QUOTE (87POU @ Dec 13 2007, 12:35 PM) *

pune si tu poze pls
87POU
QUOTE (db85amd @ Dec 13 2007, 03:42 PM) *
pune si tu poze pls

nu am ajuns pe la garaj.promit k maine seara pun poze cu tot interiorul.este un e12 facut cu fata de seia 6 si probabil si interiorul a fost dupa 6.nu stiu exact.
bartro
QUOTE (87POU @ Dec 14 2007, 09:45 PM) *
nu am ajuns pe la garaj.promit k maine seara pun poze cu tot interiorul.este un e12 facut cu fata de seia 6 si probabil si interiorul a fost dupa 6.nu stiu exact.

Am vazut o poza cu masina asta odata :-) o dezmembrezi?
87POU
hai k am facut poze la bancheta.este dupa seria 6 si este piele.e cam prafuita acum k masina e depozit de plasticaraie.scaunele nu mai sunt. Pentru cine mai intereseaza are o bara fata draguta....de fapt fusta aia de plastic,bot de seria 6 , si grup autoblocant 3.64 (fara misto).in rest nu prea gasesc altceva interesant. 2 poze cu fata dar se vede prost k sunt facute pe intuneric.
Mihai_AMD
cat ceri pe spoiler fatza?dar pe banchete?dar pe toata masina?are acte?completa,functionala?.......mersi
matei
Ai numai bancheta sau tot interiorul?
hanneman
Este numai spatele!
INTERCEPTOR
nu va mai agitati ca la seria 6 nu este bancheta spate .sunt 2 scaune independente.nu merge la nici o masina decat cs u sau 6 ar ,sunt ca niste scoici
scaunele arata bine
cati bani vrei pe alea de spate?.

eu am un interior complect de e 28 .daca te intereseaza .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.