Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cumpar diverse
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
evildeath
oglinda retovizoare cu lumini
geam proiector
si oglinzi incalzite
toate pentru e28
evildeath
up!!!!! nu are nimeni....?
se adauga si butoanele luminate pentru geamuri electrice pe lista biggrin.gif
TiL
ai vazut butoanele mele, sunt neiluminate, nu?
evildeath
QUOTE (TiL @ Dec 6 2007, 04:51 PM) *
ai vazut butoanele mele, sunt neiluminate, nu?

dap sunt neiluminate din cate am vazut...ca parca aveau si desenul alb sters..oricum le dai? si daca da cat vrei pe ele...biggrin.gif poate le iau asa deocamdata ca decat nimic...
TiL
Le mai tin, poate reusesc sa dau la pachet, usi complete si butoane.
evildeath
QUOTE (TiL @ Dec 7 2007, 04:06 PM) *
Le mai tin, poate reusesc sa dau la pachet, usi complete si butoane.
ok...daca te rezgandesti cumva te rog sa ma anunti...tongue.gif
QUOTE (evildeath @ Dec 7 2007, 06:08 PM) *
ok...daca te rezgandesti cumva te rog sa ma anunti...tongue.gif
apropo saptamana viitoare in weekend s-ar putea sa te sun sa iei plafonul meu de la trapa ca ai zis ca il vrei pentru check control.....
TiL
Ok, multzam ca nu m-ai uitat smile.gif Ce-ai facut cu vitezometrul, s-a potrivit?

Despre butoane nu-s lamurit, db85amd zice ca-s iluminate, eu nu stiu ce sa zic. Seamana cu cele de pe masina mea si nu mi se aprind, dar poate e ceva defect la instalatie.
evildeath
QUOTE (TiL @ Dec 7 2007, 09:21 PM) *
Ok, multzam ca nu m-ai uitat smile.gif Ce-ai facut cu vitezometrul, s-a potrivit?

Despre butoane nu-s lamurit, db85amd zice ca-s iluminate, eu nu stiu ce sa zic. Seamana cu cele de pe masina mea si nu mi se aprind, dar poate e ceva defect la instalatie.

pai da iti trebuie mufele de la butoane care sa aiba si instalatia si pentru lumini din cate stiu eu....vitezometrul nu a mers:((
316i
N-are nici o legatura instalatia cu butoanele. Butoanele luminate au doua becuri si atat, e aceeasi instalatie.
TiL
Pai nu vine un fir separat pentru lumina? Sau ele se aprind implicit cand pui contactul?
Mentionez ca la mine geamurile merg chiar daca nu-i pus contactul.
Cate picioare trebuie sa aiba un comutator cu lumina? Astea au 5.
Robert1
QUOTE (TiL @ Dec 8 2007, 08:48 PM) *
Pai nu vine un fir separat pentru lumina? Sau ele se aprind implicit cand pui contactul?
Mentionez ca la mine geamurile merg chiar daca nu-i pus contactul.
Cate picioare trebuie sa aiba un comutator cu lumina? Astea au 5.

Salut.NU exista fir separat pt becurile din butoane.Butoanele sunt luminte de acelasi fir de curent care alimenteaza geamul electric in buton.
Aceeasi pb am avut-o eu cu luminile.Respectiv geamurile mele mergeau fara contact si implicit si butoanele stateau aprinse fara contact.Trebuie sa legi "+"-ul care alimenteaza butoanele undeva intr-o chestie sub bord caruia ii vine curent doar cand pui prima faza a contactului(chestia aia arata ca o regleta dinaia pt instalatii electrice de "casa" cu loc pt mai multe fire).Verifici fiecare loc dinala din regleta aia cu o lampa sau cu un aparat de masura,pe rand(am impresia ca acolo sunt doar "+"-uri,deci masa o legi undeva pe usa).Prima oara fara contact si apoi cu prima faza a contactului si vezi si tu care se aprinde.Salut si bafta.
evildeath
up!!!!
evildeath
up!!! anyone?tongue.gif
evildeath
QUOTE (evildeath @ Dec 11 2007, 02:08 AM) *
up!!! anyone?tongue.gif

din lista se scad butoanele de geamuri luminate care le-am gasit pe ebay...up in continuare :Dpentru restu
evildeath
up again biggrin.gif
evildeath
se poate inchide si asta ca mi-am adus aminte de el si le-am luat mai pe toate biggrin.gif multumesc (asta e de pe vremea cand am luat plafonu de trapa de la til smile.gif) )
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.