Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Strut bar e12
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
Mihai_AMD
stie cineva daca si unde se fac strut-bar-uri?mar interesa pe e12..vazusem acu un an in targ la BV facea cineva la comanda pr orice masina,bineinteles sa fi fost cu masina respectiva sa ia masuri,dar nu lam mia vazut pe tip de atunci pe acolo
bartro
QUOTE (db85amd @ Dec 2 2007, 09:23 PM) *
stie cineva daca si unde se fac strut-bar-uri?mar interesa pe e12..vazusem acu un an in targ la BV facea cineva la comanda pr orice masina,bineinteles sa fi fost cu masina respectiva sa ia masuri,dar nu lam mia vazut pe tip de atunci pe acolo

http://www.wallothnesch.com/e/dome/domee12.htm
butcky
UWE stia pe cineva care facea. Ziceai ca-i cumparat din magazin asa bine era facut rolleyes.gif
brown.shark
termina tu masina , ii faci o proba pina la ploiesti si-ti fac eu fata / spate "custom made" . vrei vopsite sau cromate ? vezi poate-ti da cineva cotele de verificare pt oale amortizor fata !!! la e12 nu stiu . ar fii trebuit sa te gindesti la asta inainte de vopsit...
Mihai_AMD
QUOTE (brown.shark @ Dec 3 2007, 12:26 AM) *
termina tu masina , ii faci o proba pina la ploiesti si-ti fac eu fata / spate "custom made" . vrei vopsite sau cromate ? vezi poate-ti da cineva cotele de verificare pt oale amortizor fata !!! la e12 nu stiu . ar fii trebuit sa te gindesti la asta inainte de vopsit...

k,atunci cand va fi gata si am timp si bani vorbim.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.