Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cine se pricepe la calculatoare?
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Mihai_AMD
mia aparut azi o problema,eu am 2 harduri si azi nu mia deschis o partitie unde aveam cca 5000 poze cu bmw si altele..numai poze erau pe partitia aia.si cand accesez D-ul,caci asa ii zice la partitie imi zice : "D:/nu este accesibil The file or directory is corrupted and undreadable " .asa din prima..de la ce o fi?
georgem
Pot fi multe explicatii, cel mai rau e sa se fi stricat hard discul si sa nu mai poti recupera nimic. Daca ai umblat recent prin calculator incearca sa aranjezi bine cablurile prin el, poate e vreun cablu miscat. Daca nu, e mai rau, poate fi stricat sau poate fi corupt sistemul de fisiere... Greu de spus de la distanta.
Mihai_AMD
QUOTE (georgem @ Nov 30 2007, 07:55 PM) *
Pot fi multe explicatii, cel mai rau e sa se fi stricat hard discul si sa nu mai poti recupera nimic. Daca ai umblat recent prin calculator incearca sa aranjezi bine cablurile prin el, poate e vreun cablu miscat. Daca nu, e mai rau, poate fi stricat sau poate fi corupt sistemul de fisiere... Greu de spus de la distanta.

pai daca mi sar fi stricat hard discul nu mergea nici cealalta partitie a sa.am 4 partitii,2 pe un hard din care una e cu windowsul si 2 pe celalalt hard din care una e cu muzica si merge si cealalta nu mio deschide,e cea cu pricina..nici de miscat mufe nu cred ca e vb,desi am umblat azi in calc,daca era sa se miscat mufa aia mare cu pini atunci de ce imi vede cealalta partitie a sa?cred ca e faza cu corupted ala..c ins aia?
bartro
QUOTE (db85amd @ Nov 30 2007, 08:12 PM) *
pai daca mi sar fi stricat hard discul nu mergea nici cealalta partitie a sa.am 4 partitii,2 pe un hard din care una e cu windowsul si 2 pe celalalt hard din care una e cu muzica si merge si cealalta nu mio deschide,e cea cu pricina..nici de miscat mufe nu cred ca e vb,desi am umblat azi in calc,daca era sa se miscat mufa aia mare cu pini atunci de ce imi vede cealalta partitie a sa?cred ca e faza cu corupted ala..c ins aia?

Ai facut vre-un optimizare sau analize de HD? Gen partition magic, disk doctor, scan disk, defrag?
Partitia mai exista in windows disk manager? poate s-a schimbat numai litera de HD (am bagat un CDROM in plus?)?
SILE
incarca sa reistalezi windosul si asa poate o sa-ti mearga

oricum de la cabluri nu cred ca fie pt ca daca nu faceau calumea contact nu til vedea deloc deci cel mai probabil e din soft de undeva.
Mihai_AMD
QUOTE (bartro @ Nov 30 2007, 08:59 PM) *
Ai facut vre-un optimizare sau analize de HD? Gen partition magic, disk doctor, scan disk, defrag?Partitia mai exista in windows disk manager? poate s-a schimbat numai litera de HD (am bagat un CDROM in plus?)?
nu am facut nimic..da,partitia exista,dar nu o deschide sad.gif
QUOTE (SILE @ Nov 30 2007, 09:52 PM) *
incarca sa reistalezi windosul si asa poate o sa-ti meargaoricum de la cabluri nu cred ca fie pt ca daca nu faceau calumea contact nu til vedea deloc deci cel mai probabil e din soft de undeva.
da,o sa chem pe cineva sa imi reinstaleze windows-ul ca eu nu stiu,no fi greu dar nu ma bag unde nu stiu..poate apoi imi va merge
georgem
QUOTE (db85amd @ Nov 30 2007, 08:12 PM) *
pai daca mi sar fi stricat hard discul nu mergea nici cealalta partitie a sa.am 4 partitii,2 pe un hard din care una e cu windowsul si 2 pe celalalt hard din care una e cu muzica si merge si cealalta nu mio deschide,e cea cu pricina.

Atunci e bine, daca o partitie de pe hardul cu problema e ok inseamna ca ai scapat de ce era mai grav, adica sa fie stricat hardul.
Ar trebui verificata partitia respectiva cu chkdsk probabil si eventual reparata, daca reuseste. Dar ar fi bine sa chemi pe cineva care se pricepe sa faca lucrul asta. Si ideal ar fi daca ai gasi un hard disc pe care sa faci o copie fizica a hardului cu probleme si sa incerci pe copie sa faci toate operatiunile. Dar tot asa, cineva care se pricepe, daca datele sunt importante.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.