Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ne dau banii inapoi :)
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
xox
Guvernul roman trebuie sa dea inapoi banii incasati din taxa auto de prima inmatriculare, a declarat comisarul european al Taxarii si Uniunii Vamale, Laszlo Kovacs, potrivit Radio France International, citat de Euractiv.ro. Kovacs precizeaza ca a discutat despre legea romaneasca, considerata discriminatorie de catre Executivul european si cu premierul Calin Popescu Tariceanu.

sursa: Romania Libera.

Si continua:

Comisia Europeana a decis continuarea procedurii de sanctionare a Romaniei pentru taxa auto de prima inmatriculare. In replica, Guvernul de la Bucuresti ar putea adopta o Ordonanta de Urgenta pentru modificarea taxei. Odata ce legislatia va fi modificata, procedurile impotriva Romaniei vor fi abandonate, da asigurari Laslo Kovacs, ceea ce nu ar scuti Guvernul de returnarea taxei catre soferi, subliniaza comisarul european.

celb (15).gif dance2.gif
BBo
Eu nu cred pana nu vad banii returnati in mana unuia care a platit taxa. dry.gif
batz
vai ce bine mi-ar prinde banii aia inapoi wub.gif
da_joint
keep dreamin....esti in romania
81DMC77
Oricum, mai dureaza 6 luni de cand se aproba.
Azeea
in Romania, statul nu da bani inapoi, poate mai degraba actiuni la Fondul "Proprietatea".
SILE
deci sa inteleg ca o sa se scoata de tot taxa de prima inmatriculare sau ce???
xox
Nu-ti fa sperante, va exista in continuare o modalitate de reglementare a importului de autoturisme second hand. Doar nu crezi ca cedeaza apia asa usor, nu?
Shark
Mda, cred ca are dreptate xox. Oricat de mult mi-as dori sa o ia peste cap astia de la Apia, macar de la UE daca noi nu suntem capabili sa le-o dam, totusi nu cred ca o sa fie asa de simplu!
SILE
oricum se auzea ca se va scoate si se va baga cica alta taxa. taxa de mediu sau asa ceva. un fel de musamalizare
dedes
mda....nu va faceti sperante.Nu vom scapa asa usor , doar traim in Rromania.Vb lui Bobo pana nu vad eu pe cineva care a primit banii inapoi nu cred.Oricum banii pe taxele de inmatriculare au fost investiti in Q7-uri , X5-uri etc....deci cam greu au sa ii mai vada cineva inapoi:P
enucos
despre scaderea taxei si returnarea banilor
MeHigh
legea a trecut de senat, dupa ce va fi votata si in camera deputatilor va trebui sa apara in M.O. Dupa 30 de zile de la aparitia in M.O va fi aplicabila. Pe de alta parte, de la 1 Iulie intra in vigoare taxa de mediu. Mai mult ca sigur asta e doar o metoda de a ne lua ochii acum inainte de alegeri, taxa isi schimba doar numele, prin formalitatile legislatie care trebuiesc urmate. Dispare o taxa, apare alta. Vorba aia: vin ai nostrii, pleaca ai nostrii....NOI RAMANEM TOT CA PROSTII !!!!! "
inca i-as alinia pe toti guvernantii pt 60g de plumb in forma aerodinamica la fiecare.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.