Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Imbrac volane in piele
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
butcky
Anuntul nu e pt mine tongue.gif

Preturile sunt mai mici decat la "concurenta". Se pot face cusaturi in culorile ///M-ului. Se foloseste piele intoarsa/normala/perforata.

Pentru mai multe detalii:

0722.837.667 sau b53cnr@yahoo.com

Radu
io'sŪ
si de curiozitate... cat costa o astfel de operatiune??? ....aproximativ
butcky
2 mil +/- 500 mii

Asa era! Poate s-a mai scumpit/ieftinit tongue.gif Sambata mi-l fac pe-al meu si va spun. O sa pun si poze.
TiL
Mmmm, ma gandesc oare sa pastrez Alpina si sa-l fac....
BBo
Se ocupa si de alte elemente ? Vreau sa refac maciulia si husa de la schimbator unsure.gif
uwe
QUOTE (BBo @ Nov 29 2007, 01:18 PM) *
Se ocupa si de alte elemente ? Vreau sa refac maciulia si husa de la schimbator unsure.gif

inainte sa-mi cumpar maciulia de la schimtor (noua) am cautat si eu sa o imbrac in piele si nu se baga nimeni pe pretext ca e prea dificil,migalos si cu bani prea putini...
chiar sunt curios daca tipul asta face si asa ceva
butcky
Mi-a spus ca nu face nuca de la schimbator ca e prea complicat. Face doar volane si huse pentru schimbator si frana de mana.

A pus Interceptor un link de la firma unde si-a imbracat bordul in piele. Imbraca si nuci (maciulii) de schimbator. Pe site au si poze. Lucreaza destul de bine dar au preturile mai mari. Mi-au cerut 450 ron pentru volan, husa schimbator si frana de mana si cusute cu ata in culorile M-ului. sad.gif

Link-ul------- http://www.extaauto.ro/
butcky
Am luat volanul si nu-mi place cum a iesit! sad.gif
De fapt pe fata e ok dar pe spate e pielea taiata urat (pe spite) si e cusuta haotic. O sa pun cateva poze. Din ce am vazut eu la aia unde a imbracat Interceptor bordul (linkul de mai sus), cred ca lucreaza mult mai bine. Dar costa dublu!
O sa-l imbrac din nou saptamana asta sad.gif(
TiL
E clar... aveam ceva dubii daca merita sa-i las Alpina pe mana, cusaturile pe care le-ai aratat in poze par destul de simple, la volanul meu e mai complicat, cred ca e ceva de munca sa-l faci ca pe unul original. Arata-ne poze ca sa stim cum iese.
Problema e ca peste 3 mil pentru imbracarea volanului mi se pare cam mult...
ledocteur
eu mi-am facut volanul la extaauto acolo si a iesit ft bine. initial il facusera prost dar l-am dat inapoi si a2a oara a iesit bine.
TiL
Ce volan, cel in trei spite? Cat a costat?
butcky
QUOTE (ledocteur @ Dec 10 2007, 05:36 PM) *
eu mi-am facut volanul la extaauto acolo si a iesit ft bine. initial il facusera prost dar l-am dat inapoi si a2a oara a iesit bine.

Baga si tu niste poze.
ledocteur
QUOTE (butcky @ Dec 10 2007, 06:00 PM) *
Baga si tu niste poze.

n-am camera:( incerc cumva sa fac maine.
@TiL nu mai stiu. oricum nu mi-a cerut bani in plus ca mi l-a facut de 2 ori. e tot in 3 spite dar nu ca cel din pozele de la "masina mea". m-technic 1 este volanul.
butcky
Azi am dus volanul la Exta Auto ! Au inceput sa rada aia cand au vazut volanul meu sad.gif Au spus ca trebuia lipita pielea de volan ca sa nu faca cute. Luni le duc ata in 3 culori si miercuri e gata.
Volan + pielea schimbator + frana mana = 300 ron
manole74
Sunt curios cum ar arata volanul meu imbracat in piele intoarsa??? huh.gif
ionusunt
mai bine il faci aceiasi culoare cu interiorul,eventual din piele intoarsa .
chiar ,ce se mai aude de babeta ?ce mai face ? tongue.gif
koffa
Salut .Eu imbrac volane [si nu numai] in piele dar deocamdata nu sunt in europa .Din martie incolo putem sta de vorba despre tot ce inseamna interioare in piele profesional si in Romania
manole74
Si cam pe unde te afli acum?????
koffa
QUOTE (manole74 @ Dec 13 2007, 11:40 PM) *
Si cam pe unde te afli acum?????

Africa de nord-Algeria-Cheraga-Dar Diaf...pana in martie...insalah...
io'sŪ
QUOTE (koffa @ Dec 13 2007, 11:18 PM) *
Africa de nord-Algeria-Cheraga-Dar Diaf...pana in martie...insalah...

pana atunci, fa un topic aici, o sa fie de mare ajutor pt cei ce vor si nu in ultimul rand pt tine biggrin.gif
si pe mine ma intereseaza pt cineva.... poate poti spune si un pret aproximativ (+ ~ - )
butcky
Am dus ata in culorile M-ului si volanul era imbracat in piele. Urma doar sa-l coasa smile.gif O sa pun poze cand o sa fie gata rolleyes.gif
butcky
Gata! Le-am luat! Sunt super misto! O sa fac poze in wk wink.gif

E dferenta mare intre primul si asta. Imi pare rau ca nu am facut poze tongue.gif
manole74
QUOTE (butcky @ Dec 20 2007, 09:03 PM) *
Gata! Le-am luat! Sunt super misto! O sa fac poze in wk wink.gif

E dferenta mare intre primul si asta. Imi pare rau ca nu am facut poze tongue.gif

Chiar sunt curios blink.gif blink.gif
butcky
Scuze pentru calitatea pozelor, dar am ramas fara ap foto si am facut cu un V3 terminat sad.gif

In realitate arata muuuult mai bine! Pielea e lipita de volan, nu se mai misca ca inainte, e intinsa la maxim si cusaturile sunt foarte bine facute chiar si pe spate si pe spite. rolleyes.gif Mi-a spus ca daca nu sunt multumit de ceva sa vin cu ele inapoi si le refac!

Recomand cu incredere http://www.extaauto.ro/

Pe primul il recomand doar celor cu buget mai limitat unsure.gif Cat dai atata face...
ionusunt
tare !
io'sŪ
intradevar arata bine
mie mi-ar fi placut mai mult ata sa fie neagra.. parerea mea
manole74
Arata bine! Se foloseste piele auto sau piele obisnuita?????
butcky
Tu iti dai seama care e obisnuita si care e auto? Pot sa-ti spun doar ca e foarte groasa. La primul era o piele f subtire sad.gif
manole74
QUOTE (butcky @ Dec 21 2007, 09:28 PM) *
Tu iti dai seama care e obisnuita si care e auto? Pot sa-ti spun doar ca e foarte groasa. La primul era o piele f subtire sad.gif

Stiu doar ca e tratata altfel decat pielea de pantofi sau jachete! sad.gif De aia intrebam.....
ledocteur
QUOTE (butcky @ Dec 21 2007, 03:09 PM) *
Scuze pentru calitatea pozelor, dar am ramas fara ap foto si am facut cu un V3 terminat sad.gif

In realitate arata muuuult mai bine! Pielea e lipita de volan, nu se mai misca ca inainte, e intinsa la maxim si cusaturile sunt foarte bine facute chiar si pe spate si pe spite. rolleyes.gif Mi-a spus ca daca nu sunt multumit de ceva sa vin cu ele inapoi si le refac!

Pe primul il recomand doar celor cu buget mai limitat unsure.gif Cat dai atata face...

foarte frumos volanul. daca ar avea cusatura neagra, ar semana cu.. al meu laugh.gif
butcky
QUOTE (butcky @ Dec 21 2007, 03:09 PM) *
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.