Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ANVELOPE, vanzari/preturi/marci
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
io'sŪ
ce parere aveti despre ei, vreau sa achizitionez 2 cauciucuri de iarna (bridgestone blizzak) si nu stiu nimic ... seriosi/neseriosi, am inteles ca sunt ceva nemti (asta e de bine), vad ca au preturi din cele mai bune, trebuie sa ma pregatesc usor usor si de gume de vara biggrin.gif

astept pareri si sfaturi

PS: daca stie cineva alt loc/sit de unde pot fi procurate anvelope ar fi bine de pus in acest topic
BBo
Cica ar fi de bine smile.gif
http://tinyurl.com/2hlslc
525da
Am un amic care a comandat de la ei, nu stiu sa fi fost probleme.
316i
Am luat de la ei eu 4 x Pirelli P Zero Nero 205/40ZR17si RZW Dunlop SP Sport 195/50R15 si nu au fost probleme. Cauciucurile sunt perfecte, si ale mele si ale lui erau facute de o luna deci n-au zacut prin depozite sau alte balarii, ofera si factura, se trimit la tine acasa prin cargus.
io'sŪ
QUOTE (316i @ Nov 27 2007, 03:45 PM) *
Am luat de la ei eu 4 x Pirelli P Zero Nero 205/40ZR17si RZW Dunlop SP Sport 195/50R15 si nu au fost probleme. Cauciucurile sunt perfecte, si ale mele si ale lui erau facute de o luna deci n-au zacut prin depozite sau alte balarii, ofera si factura, se trimit la tine acasa prin cargus.

care a fost modalitatea de plata?
316i
Am depus banii in cont.
io'sŪ
am mai gasit un sit cu preturi bune

www.sigemo.ro
ca ex : la autosoft mi-au cerut ~640ron pt dunlop WS aici e 498.75ron, iar pe cauciucuridirect e 515.3ron

wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.